seicento brush |
Autor |
Wiadomość |
Nowy10
Bywalec

Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 76 Skąd: Ruda ?ląska
|
|
|
|
 |
seicento99 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-07-2010, 19:23
|
|
|
witam. jak dla mnie to dziwnie podejrzany wydaje sięprzebieg trzeba by dokładnie się przyjrzeć ksiażce serwisowej- samochód sprowadzony więc raczej większość z tych co znam od razu by powiedziała że licznik cofany bo po pierwsze samochód z komisu a te najczęściej cofają a po drugie sprowadzony a za granicą autka nie stoją od parady na tygodniu i nie jeździ nimi się tylko w nidzielę a praktycznie całe dnie. jeszcze dwie sprawy mnie ciekawią : jakbym miał ci go doradzać jeśli przebieg by był rzeczywisty to za tą kasę i ten rok i przebieg to warto ale ten dach nie wiem czy jest dobry bo zaraz może cieknąć czy coś bo to praktycznie cały dach otwierany a nie jakiś tam malutki szyber. a po drugie to może być cit lepsza wersja od Polskiej bo może mieć lepsze wykonanie bo to wersja na rynek nie Polski a niemiecki albo włoski bo właśnie jest ten dach otwierany cały. a te prawe drzwi to są niedomknięte czy tak niedochodzą dołem bo u góry jakby dochodziły już na styk a dół nie??? |
|
|
|
 |
paker228
spamer team Lokalny Czepiacz

Pomógł: 69 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 1102 Skąd: ZMC
|
Wysłany: 19-07-2010, 08:33
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
na zdjęciu dachu od środka auta widać jakby w rogu uszczelka czy ta osłonka na rantach odstawała (przepuszcza światło) więc ten dach jak kolega wyżej pisał do sprawdzenia czy nie cieknie.
przyjrzeć by trzeba było się kierownicy i poduszce - bo jakby była wybita.
poza tym jakoś nie wierzę niemieckim autom z przebiegiem poniżej 150tys |
|
 |
Czarny Mnich
Nałogowiec
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 123 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 19-07-2010, 12:23
Bolid: Seicento 1.1 GO! |
|
|
i pomyslec ze wczoraj kolo niego przechodzilem |
_________________ WWW.CGP.ORG.PL |
|
|
|
 |
Ania
stokrotka

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 16 Lut 2010 Posty: 1328 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 19-07-2010, 12:58
Bolid: Fiat |
|
|
paker228 napisał/a: | poza tym jakoś nie wierzę niemieckim autom z przebiegiem poniżej 150tys |
A to jakaś reguła,że auto z Niemiec musi mieć okreslony przebieg? |
_________________ Szukaj mnie...
 |
|
|
|
 |
paker228
spamer team Lokalny Czepiacz

Pomógł: 69 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 1102 Skąd: ZMC
|
Wysłany: 19-07-2010, 13:45
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
Krysia napisał/a: | A to jakaś reguła,że auto z Niemiec musi mieć okreslony przebieg? |
nie, ale nie po to a niemczech są autostrady żeby się na nich opalać, i nie po to przeciętny niemiec dojeżdza nawet 100km dziennie do roboty żeby oszczędzać auto, i nie po to mają auta produkowane dla nich seicento99 napisał/a: | to może być cit lepsza wersja od Polskiej bo może mieć lepsze wykonanie bo to wersja na rynek nie Polski a niemiecki albo włoski | żeby stało w garażu (8 letni samochód z przebiegiem 50 tys - czyli 6200km rocznie... sorry ale tyle robi mój tata który jeździ tylko do roboty 6km dziennie i raz do roku w trasie 500km).
takie mam zdanie o autach z zachodu (choć nie mówie że niemożliwym jest ściągniecie samochodu z rzeczywistym takim niskim przebiegiem - ale wtedy nie stoi ono w komisie tylko idzie do wujka ciotki albo synia w Polsce ) |
|
 |
Ania
stokrotka

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 16 Lut 2010 Posty: 1328 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 19-07-2010, 16:11
Bolid: Fiat |
|
|
paker228 napisał/a: | choć nie mówie że niemożliwym jest ściągniecie samochodu z rzeczywistym takim niskim przebiegiem - ale wtedy nie stoi ono w komisie tylko idzie do wujka ciotki albo synia w Polsce |
No tu się z Tobą zgodzę. Auta zadbane, a Niemiec i z małym przebiegiem (zresztą nie tylko z Niemiec) rzadko kiedy stoją w komisie.
Moja Panda nie stała nawet pięciu sekund w komisie, choć Fiat wziął ją w rozliczeniu |
_________________ Szukaj mnie...
 |
|
|
|
 |
|