|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
|
Skawina echo serca |
| Autor |
Wiadomość |
ziggy
Nałogowiec
|
Wysłany: 12-01-2026, 15:12 Skawina echo serca
Bolid: Seicento |
|
|
Dzień dobry,
mam skierowanie na echo serca od kardiologa (arytmia, kołatanie). Na NFZ termin dopiero w lutym, a to już mnie stresuje i wolałbym to szybko zrobić dla spokoju ducha. Czy w Skawinie jest jakieś miejsce gdzie można zrobić echo serca prywatnie? Ile to może kosztować? I czy potrzebuję skierowania czy mogę się zgłosić z własnej inicjatywy? |
|
|
|
 |
MaciejK
Nałogowiec
|
Wysłany: 13-01-2026, 08:32
Bolid: seicento |
|
|
| Echo serca prywatnie to najlepsze rozwiązanie jeśli masz objawy które Cię niepokoją. Zazwyczaj nie potrzebujesz skierowania na badanie prywatne, chociaż dobrze je mieć. W Skawinie jest przychodnia która wykonuje badania kardiologiczne, sprawdź sobie https://rcmskawina.pl/cennik/ - znajdziesz tam informacje o cenach i jak się umówić. Echo serca kosztuje zwykle 150-250zł prywatnie. Zadzwoń do nich, opisz sytuację, na pewno się uda umówić szybko. |
|
|
|
 |
daga80
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 20-01-2026, 17:47
Bolid: Peugeot |
|
|
| Myślę o konsultacji u specjalisty, bo mimo wielu prób leczenia lokalnie wada ręki mojego chrześniaka nadal ogranicza jego funkcjonowanie, i znalazłam https://www.modelmed.pl/wady-wrodzone/, które wygląda na miejsce z dużym doświadczeniem. Interesuje mnie, jak wygląda tam rozmowa z lekarzem i jakie opcje leczenia są proponowane realnie, a nie tylko w teorii. Mama wspominała, że pacjenci chwalą kontakt i szczegółowe wyjaśnienia u nich. Nie chcę podejmować decyzji w ciemno, dlatego pytam tutaj. Może ktoś był na konsultacji z podobnym problemem i może się podzielić doświadczeniem? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|