Nowy "Zakup Kontrolowany" |
Autor |
Wiadomość |
dedek
za dużo się czepia do forum
|
Wysłany: 17-03-2012, 20:35 Nowy "Zakup Kontrolowany"
Bolid: Seicento 1.1 MPI |
|
|
Koledzy, właśnie oglądam premierowy odcinek Zakupu Kontrolowanego na Tvn Turbo. Z nowości jak widzę: "gwiazda", studio a'la Top Gear z pseudo publicznością itd. Masakra, w opisie na stronie piszą, że każdy odcinek ma być taki, na szczęście bez "gwiazdy" o niskim ilorazie inteligencji. Jak dla mnie porażka.
Co Wy o tym myślicie? |
Ostatnio zmieniony przez dedek 17-03-2012, 20:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 17-03-2012, 20:42
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
jakże ja się cieszę, że nie oglądam TV |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
dedek
|
Wysłany: 17-03-2012, 20:45
|
|
Linda napisał/a: | jakże ja się cieszę, że nie oglądam TV |
jest wiele ciekawszych kanałów ale Tvn Turbo zeszło na... teraz tym zakupem kontrolowanym, a ogólnie filmikami z internetu, które lecą u nich w kółko. |
|
|
|
 |
TheStig
Nałogowiec

|
Wysłany: 17-03-2012, 20:50
Bolid: Opel Astra C14NZ + LPG |
|
|
Chyba tak już będzie zawsze, wygląda to jak jakiś teleturniej i nie jest to zbytnio ukierunkowane na to by na serio komuś pomóc w wyborze auta. Z resztą jak zawszę bo te oferty, które oni pokazują czasami są tak sprzeczne z oczekiwaniami bohatera odcinka, że aż śmiać się chce. Czasami myślę, że oni oglądają te auta tylko po to żeby nie zrobiło się przykro prowadzącemu |
|
|
|
 |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 17-03-2012, 20:54
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
dedek napisał/a: | Linda napisał/a: | jakże ja się cieszę, że nie oglądam TV |
jest wiele ciekawszych kanałów |
to TVN to w ogóle ostatnio jest Czasem z konieczności jak siedzę u Małej to oglądam z nią.. ale aż się płakać chce.. zresztą nie tylko TVN.
Filmy i seriale to wolę jednak oglądać w necie, wiadomości też.. TV to mi jest potrzebny jednak li tylko i wyłącznie jako wyświetlacz do konsoli |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
dedek
|
Wysłany: 17-03-2012, 21:01
|
|
Kiedyś "Zakup Kontrolowany" był całkiem spoko, póki nie wsadzili do niego tego kolesia co gada i jeździ z nimi samochodami. Niestety, teraz co zrobili to za głowę się złapałem:) |
|
|
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 17-03-2012, 21:06
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
dedek napisał/a: | Z nowości jak widzę: "gwiazda", studio a'la Top Gear z pseudo publicznością itd. |
Niestety lata świetlne za Top Gear... |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
macher
Moderator
|
Wysłany: 17-03-2012, 21:08
Bolid: były Seicento '99 900 + LPG, Panda 1100 |
|
|
Właśnie dopókki tego jula czy jak na niego wołają nie było był program do rzeczy. Oglądałem zwłaszcza na początku odcinka i jak widziałem auta do np 20 tys to oglądałem dalej a jak bryki za kilkadziesiąt/set tysiaków to nie oglądałem bo i po co? I tak mnie nie stać. A dzisiejsza gwiazda małgosia . wiadomo promowana na pożywce Tvn. I tak jej nie lubię więc odłączyłem tv by powrócić na powtórkowe ( w programie pisali - premiera) legendy PRL-u którego też coraz mniej lubię jak widzę patrysia w apaszce jakby go jakiś wamp pokąsał . Ech...... |
|
|
|
 |
dedek
|
Wysłany: 17-03-2012, 21:09
|
|
A na koniec jak w przedszkolu: podejdźcie do tych samochodów, które byście wybrali:D
Automaniak też się robi na coś na co sam nie wie, co z tego że zatrudnili Stiga z TG jak i tak dalej to będzie poniżej jakiegokolwiek poziomu. Wszystkie samochody ustawione i to tak aż razi po oczach. |
|
|
|
 |
jugo
Bywalec

|
Wysłany: 18-03-2012, 01:37
Bolid: sej 1,1 MPI |
|
|
a ja dzisiaj miałem tą nieprzyjemność to zobaczyć, dotrwałem do prezentacji pierwszego auta. Ogólnie nigdy nie lubiłem tego programu, bardzo ale to bardzo nie lubię prowadzącego (ja osobiście co najwyżej dałbym mu rowerek 3 kołowy do zabawy a nie samochody), ale to co teraz zrobili to już naprawdę dno. Studio tak, prawie jak TG ale chyba z lat 70 i to bardzo biednie wyglądające. Publiczność mnie powaliła, nie dość że jak były zbliżenia na nich to niektóre osoby albo patrzyły w drugą stronę albo w sufit, to jeszcze te ich komentarze.... chyba wyuczone na pamięć to z wielkim trudem. Nawet Socha dość sztucznie tam się zachowywała, choć jest aktorką. |
_________________ BEZPŁATNY SAMOCHÓD ZASTĘPCZY Z OC SPRAWCY / DOPŁATY DO ODSZKODOWAŃ
www.autozafree.pl / https://www.facebook.com/Autozafree |
|
|
|
 |
stopa15
Nałogowiec

|
|
|
|
 |
dedek
|
Wysłany: 18-03-2012, 09:44
|
|
Widzieli , na koniec programu to pokazali, tylko nie wiem czy po to żeby się pochwalić, czy pożalić. O tyle dobrze, że aktoreczka zamknęła za sobą drzwi, ale Kornacki miał trochę za mało oleju w głowie. W taką pogodę - wiatr i deszcz - i w ogóle na ulicy, wypadałoby chociaż te drzwi do połowy otworzyć. Może się wymądrzam ale to prawda:)
Cały program był żałośnie ustawiony jak wspomniał jugo, a Socha i publiczność czytała z kartki |
|
|
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 18-03-2012, 11:00
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
Nie. Nie widziałem. Mega!
W seju takie coś bolało by a tu... |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
jugo
Bywalec

|
Wysłany: 18-03-2012, 11:29
Bolid: sej 1,1 MPI |
|
|
najbardziej przy tej kolizli rozwaliło mnie to że socha wychodząc otwarła drzwi w 1/3 i dała rade spokojnie wyjsc, a ten wchodząc ( gdzie potrzeba mniej drzwi otworzyć) otwarł je na oścież i jeszcze ich nie zamknął po wejściu:) no chyba że to też było ustawione z kierowcą autobusu heheh |
_________________ BEZPŁATNY SAMOCHÓD ZASTĘPCZY Z OC SPRAWCY / DOPŁATY DO ODSZKODOWAŃ
www.autozafree.pl / https://www.facebook.com/Autozafree |
|
|
|
 |
cedric
Nałogowiec
|
Wysłany: 18-03-2012, 18:49
Bolid: Punto 1.1 1999 r. SOLE |
|
|
Program dno - zakup miał za zadanie zaprezentować auta oczami zwykłego kupującego - tak jak to było w pierwszych odcinkach. Normalne auta za normalne pieniądze.
Chciało się to wtedy oglądać.
Od czasu gdy zapraszano do programu jakichś bogatych frajerów którzy nie wiedzieli jakie auto wybrać za te biedne 200 tysięcy to już się rzygać chciało.
W obecnej odsłonie wbili ostatni grób do trumny tego programu......szkoda:-/
hej a apropos zakupu kontrolowanego pamiętam odcinek w którym jeden gościu - taki pyzaty buraczek napalił się na golfa IV i rzeczywiście pokazali mu golfa któremu tak strasznie skrzypiało zawieszenie w trakcie jazdy. Najbardziej żałosne było to ze gość nie widział świata poza tym skrzypkiem
Kojarzy ktoś ten odcinek?? |
_________________ FIAT FAMILY: 126p, Uno1.0 Fire, Punto I, Seicento 900, Seicento MPI, Punto I, cdn..... |
|
|
|
 |
|