Mam kilka pytań ;) |
Autor |
Wiadomość |
Eloelo
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 28-05-2014, 22:52 Mam kilka pytań ;)
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
Siema, mam do Was kilka pytań dotyczących optyki..
1. Jak mógłbym zamontować niebieskie postojówki ale gdzieś ukryte w zderzaku żeby wieczorami fajnie świeciły ? Nie ma być to w wieś stylu tylko z klasą
2. Jak można zmienić podświetlenie zegarów i pokręteł panelu nawiewu z serii na niebieskie ledy ?
3. Jak uzyskać fajnie brzmiący wydech nie zakładając jakis ulterów chuju muju dzikie więże i wgl
4. Czy stożek w sejaku 1.1 mpi zda egzamin ? Daje to coś ? jest jakiś lepszy dźwięk z pod maski ? i jak z dolotem zimnego powietrza ?
Dzięki z góry za odpowiedź, pozdro |
|
|
|
 |
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz

Pomógł: 47 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 3642 Skąd: NS
|
|
|
|
 |
kaczy15
Nałogowiec

Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 30 Mar 2013 Posty: 378 Skąd: Białogard
|
Wysłany: 29-05-2014, 10:59
Bolid: Fiat Seicento 1.1 |
|
|
dawiddawidowski napisał/a: | Poświęć trochę czasu a znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania |
Dokładnie,wszystko na forum jest dobrze rozpisane |
|
|
|
 |
dariush
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 03 Sie 2010 Posty: 58 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 29-05-2014, 19:15
Bolid: SC 899 / Corsa C 1.0 |
|
|
1. Jak mógłbym zamontować niebieskie postojówki ale gdzieś ukryte w zderzaku żeby wieczorami fajnie świeciły ? Nie ma być to w wieś stylu tylko z klasą.
Nie da się zrobić tak żeby nie było w wieś stylu.
Masz samochód czy choinkę?
Jak już gdzieś led to biały !
2. Jak można zmienić podświetlenie zegarów i pokręteł panelu nawiewu z serii na niebieskie ledy ?
Kupić niebieskie ledy i wstawić wg. instrukcji która jest na forum. W zegarze nie licz na super efekt, gdyś tarcze są barwione na zielono/bursztynowo i najpierw trzeba to zmyć.
3. Jak uzyskać fajnie brzmiący wydech nie zakładając jakis ulterów chuju muju dzikie więże i wgl
Wiertarka do ręki i jedziesz, ewentualnie wytnij końcowy. Chcesz mieć fajny dźwięk? wstaw Michaela/Ultera. A jak chcesz budżetowo to polish mugen (tłumik ze 125p)
4. Czy stożek w sejaku 1.1 mpi zda egzamin ? Daje to coś ? jest jakiś lepszy dźwięk z pod maski ? i jak z dolotem zimnego powietrza ?
Efekt wizualny da. Chcesz lepszy dźwięk spod maski, kup rasowe v8 |
|
|
|
 |
|