|
Szkolenia |
| Autor |
Wiadomość |
livia88
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 24-02-2026, 07:11 Szkolenia
Bolid: opel |
|
|
| Od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się i moją uwagę przykuł profesjonalny zawodowy kurs kosmetyczny. Chciałabym nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem ekspertów. Placówka Akademia Urody ma bardzo bogaty program nauczania, więc ewentualnie planuję skorzystać z ich propozycji, aby zdobyć nowy zawód. Czy któraś z Was kończyła u nich takie szkolenie i może opowiedzieć o atmosferze? |
|
|
|
 |
daga80
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 27-02-2026, 17:17
Bolid: Peugeot |
|
|
| Szukając sposobów na rozwój w sprzedaży, znalazłam miejsce takie jak akademia skutecznego sprzedawania. Myślę, że kurs może pomóc lepiej poznać potrzeby klienta i nauczyć się skutecznego dopasowania oferty. Chciałabym też poznać opinie osób, które już go ukończyły. Co sądzicie, warto spróbować? |
|
|
|
 |
jatujestem
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: Wczoraj 11:41
Bolid: peugeot |
|
|
| W naszej firmie niedawno przeprowadzono audyt i okazało się, że dokumentacja szkoleń z zakresu obsługi maszyn wymaga pilnego uzupełnienia. Zaczęłam szukać rzetelnego dostawcy i trafiłam na Szkolenia z zakresu bezpieczeństwa maszyn w Akademii Elokon. Nie byłam świadoma, że istnieje tak wyspecjalizowana oferta dedykowana właśnie temu obszarowi. Zastanawiam się, czy po ukończeniu szkolenia wydawane są certyfikaty honorowane przez inspekcję pracy. Macie jakieś doświadczenia z podobnymi szkoleniami w kontekście audytów? |
|
|
|
 |
|
|