|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Rejestrator samochodowy - uszkodzony |
Autor |
Wiadomość |
AdaMs
Nałogowiec Przyjaciel klubu
Pomógł: 26 razy Wiek: 34 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 765 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 24-08-2013, 22:02 Rejestrator samochodowy - uszkodzony
Bolid: Czarny Misiek |
|
|
Cześć,
Ostatnio odkopałem mój rejestrator, który padł w zimie. Za bardzo nie wiem co mu sie stało, dojechałem do punktu B. Wyłączyłem auto, później jak chciałem jechać dalej to już nie działał.
Aktualny stan zamieszczam tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=UDJQqe93t4I
Kamera nie reaguje po włączeniu na nic, na ekranie czarno. Guziki nie reagują, a wyłączenie tylko poprzez reset. Rozebrałem, na płytce wszystko wygląda zdrowo. Po odłączeniu fizycznie kamery od płyty, na ekranie bez różnicy. Dalej czarno
Być może ktoś będzie wstanie pomóc, lub doradzić czy już szukać nowego przed zimą
Dzięki |
_________________ Nie zawsze jest pod górkę
Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X |
|
|
|
|
owen
Nałogowiec
Pomógł: 53 razy Wiek: 35 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 216 Skąd: Pawłowice
|
Wysłany: 31-08-2013, 13:51
Bolid: Było SC 900...było 1.2 8V...jest Madzia eFka. |
|
|
Czołem,
Podaj model i jakiekolwiek oznaczenia tego modelu. Wygląda na problem z softem. Wisi na inicjalizacji kamery po mojemu Przefleszownie powinno sprawę załatwić. Masz go na gwarancji? Jak go rozebrałeś to zauważyłeś jakieś niepolutowane piny na płytce? Rozumiem, że jego podstawowy interfejs to USB? |
|
|
|
|
AdaMs
Nałogowiec Przyjaciel klubu
Pomógł: 26 razy Wiek: 34 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 765 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 20-11-2013, 12:48
Bolid: Czarny Misiek |
|
|
Sorki że wcześniej nie odpisałem, ale zapomniałem o sprawie. Jednak wracam do tematu, bo ciekawy okres przed nami. Na obudowie czysto, ani modelu, ani producentu.
Kamerkę rozebrałem i zrobiłem parę fotek płytce:
Gwarancji nie ma, po rozebraniu wszystko wygląda zdrowo po mojemu. |
_________________ Nie zawsze jest pod górkę
Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|