|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Głośniki przód + tył |
Autor |
Wiadomość |
kylo91
nówka sztuka ;)
Wiek: 34 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 1 Skąd: Ruda ?ląska
|
Wysłany: 22-11-2010, 18:12 Głośniki przód + tył
Bolid: Seicento |
|
|
Witam Sprawy mają się tak:
Obecnie w moim SC posiadam jakieś stare radio na kasety i głośniki tylko na przodzie (najprawdopodobniej seryjne).
Zorganizowałem jednak radyjko Sony CDX-GT212 4x45W. Zrodził się więc pomysł rozbudowania trochę sprzętu grającego.
Mianowicie chciałbym w końcu w moim Seju usłyszeć trochę basu
Poszukuję więc głośników na tył w półkę, nie za drogich (cena max 100zł za komplet, a jeśli będą tańsze to jeszcze lepiej ) no i coś na przód w miejsce tych obecnych 10cm (jeśli da radę to do 50zł). Interesuje mnie rzecz jasna instalacja którą pociągnie akumulator, żadnych wzmacniaczy Proszę zaproponujcie coś jakie szanse że zestawik za taką kasę zagra już trochę basu? Aaa...i ile może mnie kosztować podłączenie tego wszystkiego w jedną całość u jakiegoś elektryka, montera Car-Audio czy kogoś takiego? Sam się za to nie biorę bo laik jestem w te klocki, a poza tym nie jestem zbytnio czasowy. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
ulmi
Centomania Podkarpacie Przyjaciel

Pomógł: 63 razy Wiek: 41 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 1545 Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
KurczaK
KurczaK ma... malutki ... zapierdalacz

Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2950 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 23-11-2010, 09:50
Bolid: Alfa Romeo Brera 210+ |
|
|
Cytat: | Aaa...i ile może mnie kosztować podłączenie tego wszystkiego w jedną całość u jakiegoś elektryka, montera Car-Audio czy kogoś takiego? Sam się za to nie biorę bo laik jestem w te klocki, a poza tym nie jestem zbytnio czasowy. Z góry dzięki za pomoc |
Na to pytanie nikt niestety nie odpowie. Każdy liczy sobie inne stawki za robociznę. Poszukaj u siebie jakiegoś sklepu z Car Audio i tam na 100% będą mieli montaż , ewentualnie dadzą namiary na kogoś , kto to robi |
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć"
Walter Rohl
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|