|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Cyfryzacja telewizji |
Autor |
Wiadomość |
AdaMs
Nałogowiec Przyjaciel klubu

Wiek: 34 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 765 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 28-01-2013, 18:11 Cyfryzacja telewizji
Bolid: Czarny Misiek |
|
|
Cześć,
Orientujecie się może jak dokładnie wygląda przechodzenie z sygnału analogowego na cyfrowego w sieci kablowej?
Mam w domu 2 telewizory, nowy w technologi LED z wbudowanym dekoderem. Ten nowy odbiera cyfrowe kanały, których CRT nie widzi.
Pytanie moje, jaki do tego starego muszę kupić dekoder? W sklepach są takie na zwykłą antenę kierunkową. Niestety ten na antenę nie wykrywa kanałów. |
_________________ Nie zawsze jest pod górkę
Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X |
|
|
|
 |
Makama
Bywalec
|
Wysłany: 28-01-2013, 18:37
Bolid: SC 900 `98 |
|
|
Cytat: | przechodzenie z sygnału analogowego na cyfrowego w sieci kablowej? |
tu sie nic nie zmienia, cyfryzacja nie dotyczy kablowki AdaMs napisał/a: |
Mam w domu 2 telewizory, nowy w technologi LED z wbudowanym dekoderem. Ten nowy odbiera cyfrowe kanały, których CRT nie widzi. |
Z telewizji naziemnej? czyli na zwyklej antenie? No zgadza sie. U was chyba juz w pazdzierniku wylaczyli nadawanie smoka analoga.
AdaMs napisał/a: | Pytanie moje, jaki do tego starego muszę kupić dekoder? W sklepach są takie na zwykłą antenę kierunkową. Niestety ten na antenę nie wykrywa kanałów. |
Tani. Manta DVBT06, z portem USB do odtwarzania filmow,zdjec etc.
96 zlociszy a [ciach] jak Sej na LPG |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|