Jak leczyć przedwczesny wytrysk |
Autor |
Wiadomość |
MaciejK
Bywalec
|
Wysłany: 06-05-2024, 10:25 Jak leczyć przedwczesny wytrysk
Bolid: seicento |
|
|
Zawsze byłem krótkodystansowcem w tych sprawach, ale coraz bardziej zaczyna mi to doskwierać. 2-3 min i koniec i nawet jak się bardzo ogranicznam. Ktoś z kolegów już to może wcześniej przerabiał i byłby w stanie podpowiedzieć? |
|
|
|
|
Myszowór
Bywalec
|
Wysłany: 14-05-2024, 11:33
Bolid: fiat seicento |
|
|
przerabialo to wielu.
za drugim razem jest juz dluzej.
a jak wyrobisz - to przerwa na kawe i mozna i trzeci raz.
wtedy jest juz bardzooo dlugo. Ewentualnie spraye i żele na przedłużenie wytrysku (zorientuj się w serii orgasm control). |
|
|
|
|
MaciejK
Bywalec
|
Wysłany: 14-05-2024, 12:21
Bolid: seicento |
|
|
Dostanę to stacjonarnie? |
|
|
|
|
Myszowór
Bywalec
|
Wysłany: 15-05-2024, 12:34
Bolid: fiat seicento |
|
|
Raczej tylko przez neta. Zobacz sobie na intymnosc.pl Na poczatku mozesz zastanowić sie nad chusteczkami orgasm control wipes, nie są drogie a zobaczysz czy Ci coś takiego odpowiada. |
|
|
|
|
fiatowiec
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 10-06-2024, 18:07 Jak leczyć przedwczesny wytrysk
Bolid: Fiat |
|
|
U mnie za drugim razem było ciężko bo nie zawsze chciał członek stanąć do pionu. Poza tym stosujemy stosunek przerywany i sperma po wytrysku zawsze trochę wypływała z penisa - tak mam do puki nie oddam moczu - a i tak sperma może jeszcze być pod napletkiem albo pozostałości w cewce moczowej. Niebezpieczeństwo zajścia w ciąże jest znaczne. Znalazłem pewne rozwiązanie w postaci tabletek o nazwie Stud Pills które jak wezmę około godziny przed seksem wydłużają stosunek o jakieś 30 min to dobry wynik uważam. |
|
|
|
|
|