bezwypadkowy.net |
Czy to dobry pomys? na stron? ? |
Tak |
|
83% |
[ 5 ] |
Nie |
|
16% |
[ 1 ] |
Nie wiem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 6 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
gryzoon
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 15-07-2009, 14:44 bezwypadkowy.net
Bolid: MPS |
|
|
Chyba to odpowiedni dział na taką informację - dodam, że to społeczny serwis, a nie komercyjny.
Ok - adres to http://www.bezwypadkowy.net
Dla tych co są odrobinę zainteresowani tematem - zapraszam do zwiedzenia wersji BETA (brak jest wpisów bo nie jestem w stanie sam tego zrobić ) moje ogłoszenia które oglądałem i zbadałem auto już wygasły - a później robiłem stronkę.
Zapraszam do oceny i propozycji modyfikacji lub zmian - uwagi mile widziane - również zapraszam do wpisywania aut te osoby co widziały auto, które chcą kupić, a po oględzinach okazało się w ogłoszeniu było co innego niż stan faktyczny. |
|
|
|
 |
kaqkaba
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 15-07-2009, 19:55
Bolid: SC 0,9 |
|
|
a ja znam bezwypadkowe.net i tam nawet już jest coś wpisane. |
|
|
|
 |
gryzoon
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 15-07-2009, 20:00
Bolid: MPS |
|
|
zbieżność domen - bezwypadkowe.net to już stary serwis z dość pokaźną bazą informacji, bezwypadkowy.net to nowa stronka działająca jako serwis internetowy, a nie jako forum dyskusyjne - idea podobna, ale twa różne spojrzenia na ten sam temat
[ Dodano: 05-06-2010, 21:58 ]
Odświeżę temat ze względu na fakt, że bezwypadkowe net wysiadło chyba na dobre - jeśli więc ktoś chce się wypowiedzieć na temat nieuczciwego sprzedawcy lub samochodu uchodzącego za bezwypadkowy - zapraszam na nowe forum bezwypadkowy.net |
|
|
|
 |
|