Zderzaki Sporting |
Autor |
Wiadomość |
criscento
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 18-12-2014, 12:20 Zderzaki Sporting
Bolid: 9setunia |
|
|
Siemacie
Ostatnio myslałem żeby wstawic zderzaki ze sportinga do swojego seja i tu mam kilka pytan.
- czy wstawie je bez żadnych przeròbek
- czy dobrym pomysłem jest własnoręczne malowanie zderzakow (jeżeli nie dostane w kolorze mojego nadwozia)
- czy nie bede miał problemu z wstawieniem halogenow
Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz

Pomógł: 47 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 3642 Skąd: NS
|
Wysłany: 18-12-2014, 12:27
Bolid: SC Abarth 1.4 16v 6speed |
|
|
criscento napisał/a: | czy wstawie je bez żadnych przeròbek |
beznadziejnie głupie pytanie bo w tym dziale było poruszane kilkadziesiąt razy wszystko jest opisane z którego do którego rocznika pasują i jakie są potrzebne przeróbki
criscento napisał/a: | czy dobrym pomysłem jest własnoręczne malowanie zderzakow (jeżeli nie dostane w kolorze mojego nadwozia) |
przez własnoręcznie rozumiem że na kompresorze z odpowiednio wcześniej przygotowaną powierzchnią
criscento napisał/a: | czy nie bede miał problemu z wstawieniem halogenow |
w zderzaku sporting/abarth jeżeli są na nie miejsca i jest poprowadzona instalka to 5 min roboty, tylko jeszcze musi być włącznik na kokpicie środkowym, ewentualnie zrobić instalke, jest manual jak to zrobić
ps. korzystaj z szukajki |
_________________ Polska Jazda SC
ROSSO BAROCCO by dawid |
|
|
|
 |
Rollo1323
spamer team

Pomógł: 44 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Lip 2010 Posty: 1131 Skąd: B-B/Székesfehérvár
|
Wysłany: 18-12-2014, 13:37
Bolid: Seicento Young |
|
|
Ja kupiłem nowe ori zderzaki do Sportinga + listwy zderzaka i w międzyczasie zrobiłem od podstaw instalacje do przeciwmgielnych od zera. Robota fajna i przyjemna tylko instalacje to albo z rozbitka kupić albo tak ja9k sztukować - oczywiście wszystko zgodnie z oryginałem zrobione. Do aso nawet nie masz co iść bo za te wiązki krzyczą sobie miedzy 1100-1300 zł i to nie jest szacunek tylko taka cene oni sami mi podali . Tu mogę nadmienić ze sztuka przewodów bezpieczników konektorkow itp kosztowało mnie to jakieś 60 bądź 70 zł. Ogólnie wygląda to tak :
listwa pod zderzakiem to już mój osobisty wymysł i fantazja malowania nikomu się nie podoba tylko mi |
_________________ Mój Żółw
 |
|
|
|
 |
roach
spamer team

Pomógł: 14 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Lip 2009 Posty: 1460 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 18-12-2014, 14:24
Bolid: Seicento |
|
|
Rollo1323 napisał/a: | nikomu się nie podoba tylko mi | mi się podoba ! |
|
 |
roach
spamer team

Pomógł: 14 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Lip 2009 Posty: 1460 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 18-12-2014, 14:25
Bolid: Seicento |
|
|
Rollo1323 napisał/a: | nikomu się nie podoba tylko mi | mi się podoba ! |
|
 |
eber
Nałogowiec

Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 131 Skąd: wawa
|
Wysłany: 18-12-2014, 19:12
Bolid: Piccolo FERRARI |
|
|
Rollo1323 napisał/a: | Ja kupiłem nowe ori zderzaki do Sportinga + listwy zderzaka i w międzyczasie zrobiłem od podstaw instalacje do przeciwmgielnych od zera. Robota fajna i przyjemna tylko instalacje to albo z rozbitka kupić albo tak ja9k sztukować - oczywiście wszystko zgodnie z oryginałem zrobione. Do aso nawet nie masz co iść bo za te wiązki krzyczą sobie miedzy 1100-1300 zł i to nie jest szacunek tylko taka cene oni sami mi podali . Tu mogę nadmienić ze sztuka przewodów bezpieczników konektorkow itp kosztowało mnie to jakieś 60 bądź 70 zł. Ogólnie wygląda to tak :Obrazek
listwa pod zderzakiem to już mój osobisty wymysł i fantazja malowania nikomu się nie podoba tylko mi |
Mi sie bardzo podoba!! |
_________________ Ricordare il "La Ferrari" è la mia famiglia
-Piccolo Ferrari
 |
|
|
|
 |
|