FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoPasje.pl
Autor Wiadomość
Lisek 
spamer team

Wysłany: 07-06-2011, 01:54   AutoPasje.pl
   Bolid: Sc

Kolega z innego forum stworzył pewną stronę internetową która może być dość udanym projektem- przynajmniej moim zdaniem. Stronka poświęcona motoryzacji, trochę społecznościówki, baza fotoradarów oraz radiowozów i takie tam.

Ogólnie to autor pisze tak:

Cytat:
(...) chciałbym wszystkich użytkowników forum w pierwszej kolejności zaprosić do rejestracji i testów w nowopowstałym serwisie AutoPasje.pl. Jest to moja praca inżynierska, którą napisałem 3 lata temu. Przez ten cały czas leżała na dysku i się kurzyła, dlatego uznałem, że czas najwyższy by udostępnić serwis innym. W zamierzeniu miał być to serwis społecznościowy z połączeniem portalu motoryzacyjnego. I tak oto po za typowymi funkcjami serwisów społecznościowych (profile, oceny, komentarze, znajomi) użytkownicy mogą dodawać i opisywać posiadane przez siebie auta (bądź posiadane w przeszłości). Profil motoryzacyjny serwisu to między innymi olbrzymia encyklopedia aut i modeli, ogromna baza fotoradarów w Polsce z zaznaczeniem na mapie, baza warsztatów (w trakcie budowy jeszcze), nowości, porady, itp. Co ciekawe, każdy z zarejestrowanych użytkowników może sam dodawać materiały, oceny aut, raporty spalania, punkty fotoradarów czy warsztatów ze swojej okolicy, dzięki czemu baza może się rozrastać i być stale aktualna.

Serwis dopiero co został wypuszczony w Internet, dlatego was drodzy koledzy i koleżanki zapraszam jako jednych z pierwszych to jego przetestowania. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze, opinie i sugestie. Jeżeli wykryty zostanie przez kogoś jakiś błąd, albo dziwne działanie skryptu, bardzo proszę o zgłaszanie tego typu sytuacji do mnie - serwis przechodzi ostatnie testy.

AutoPasje.pl – portal dla ludzi z Pasją

Zapraszam i pozdrawiam ;-)

Osobiście również zapraszam gdyż strona zapowiada się dość ciekawie i myślę że z naszą pomocą w ciągu paru tygodni stronka si naprawdę rozkręci ;)

AdaMs 
Nałogowiec
Przyjaciel klubu

Wysłany: 07-06-2011, 15:17   
   Bolid: Czarny Misiek

Ciekawa, lecz jest już parę podobnych serwisów :lol:

Proponowałbym jeszcze wdrożenie systemu traffic z automapy :wink:

Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X

Citeriusz 
Nałogowiec

Wysłany: 07-06-2011, 16:51   
   Bolid: Seicento

Jak na razie oszałamiająca ilość użytkowników - 8.

Lisek 
spamer team

Wysłany: 07-06-2011, 17:03   
   Bolid: Sc

AdaMs napisał/a:
Ciekawa, lecz jest już parę podobnych serwisów :lol:

domyślam się ale może akurat komu się spodoba więc czemu nie pokazać stronki na forum ;)

AdaMs napisał/a:
Proponowałbym jeszcze wdrożenie systemu traffic z automapy :wink:

a wspomnę mu, wspomnę :p

Cytat:
zaprosić do rejestracji i testów w nowopowstałym serwisie

Citeriusz napisał/a:
Jak na razie oszałamiająca ilość użytkowników - 8.

tak tak ;] u mnie w szkole też nauczyciele powtarzali że największe problemy są z czytaniem ze zrozumieniem ;]

Odpowiedz do tematu