Zdjęcie z fotoradaru- porada :p |
Autor |
Wiadomość |
Lisek
spamer team
|
Wysłany: 28-09-2012, 14:04 Zdjęcie z fotoradaru- porada :p
Bolid: Sc |
|
|
Dostałem dziś fotkę we wtorek zrobione a dzisiaj już w domu doszła szybciej niż ja jechałem
no ale... chodzi o to że w tym miejscu o tej porze kompletnie nic nie było widać. latarnie się tam nie świeciły, a czarnuchy stali w całkowitym cieniu... a że nie mają odblasków na aucie to ich nie widziałem... nagle tylko zobaczyłem czerwony błysk ucieszyłem się bo zawsze chciałem mieć taką pamiątkę ale byłem pewien że tam było ograniczenie do 70-ciu... a było do 40-tu ale na szczęście miałem 89
I teraz pytanie- czy ze względu na to że gnoi nie było widać mogę coś zaprotestować ? |
|
|
|
 |
Adrian5
Nałogowiec
|
Wysłany: 28-09-2012, 14:11
Bolid: Seicento |
|
|
pamiętasz czy były znaki ostrzegające o kontroli prędkości ? Nic innego do głowy mi nie przychodzi
PS: sprawdź sobie bezpiecznik albo wiązkę od tylnych postojówek, bo jak wczoraj tak se pędziliśmy to raz po raz Ci gasły na dziurze i nie było Cie w ogóle widać |
_________________ -A.J- |
|
|
|
 |
macher
Moderator
|
Wysłany: 28-09-2012, 14:17
Bolid: były Seicento '99 900 + LPG, Panda 1100 |
|
|
To że nie było ich widać to nie wymówka . Jakby jechali za Tobą nieoznakowanym autem i zrobili pomiar to też byś się odwoływał bo ich nie widać?Ale znaki powinny być typu "pomiar prędkości na odcinku....km" lub "kontrola radarowa". |
_________________ Hac не дoгoнят ... |
|
|
|
 |
Lisek
spamer team
|
Wysłany: 28-09-2012, 14:25
Bolid: Sc |
|
|
no właśnie to jest to że znak tam raczej był... bo wiem że drogówka jak bawi się suszarką to powinni być widoczni a nie schowani gdzieś w krzokach albo uliczce. a straż miejska też ma taki obowiązek?
Adrian5 napisał/a: | PS: sprawdź sobie bezpiecznik albo wiązkę od tylnych postojówek, bo jak wczoraj tak se pędziliśmy to raz po raz Ci gasły na dziurze i nie było Cie w ogóle widać |
przełącznik zespolony siada jak go flokowałem to nie chciało mi się owijać folią elektroniki i teraz są efekty prawie jak widmo
btw... widzę że nie tylko ja lubię zapier... też ładnie przeganiasz parcha |
|
|
|
 |
Bombel
ZBANOWANY

|
Wysłany: 28-09-2012, 16:49
Bolid: Seicento 900 Fun '02 |
|
|