| kabel z wzmacniacza do subwooffera | 

| Autor | Wiadomość | 

| PKexterior   nówka sztuka ;)

| 

|  Wysłany: 17-07-2009, 19:52   kabel z wzmacniacza do subwooffera Bolid: Seicento SX 1999
 | 
 |  
               | 
 |  
               | witam panowie mam pytanie jakie kable mają być zeby podłączyc subfoofer pod wzmacniacz wiem ze są tam 2 kable a i w którym miejscu sie to podpina w wzmacniaczu bo z tego co wiem to u mnie jest tak ze z zmacniacza idą do radia 2 kable i jeden cienki tzn pobudzenie potem mam podpięte 2 głosniki do wzmacniacza bo mam 2 kanałowy a teraz chce podpiąć sam wzmacniacz pod subwoofer i nie wiem w którym miejscu  moj wzmacniacz to alpine flex 2 a kable musze miec dlugie bo wzmacniacz mam z przodu a subfoofer z tyłu proszę o odpowiedz i dziekuje   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ulmi   Centomania Podkarpacie
 Przyjaciel

| 

|  Wysłany: 17-07-2009, 21:05 Bolid: seicento 1,1 MPI
 | 
 |  
               | 
 |  
               | może to FOTO Ci pomoże   

to jest mój WZMAK
   |  
				| _________________ BORKI 2010 # 105
 A STATE OF TRANCE with ARMIN VAN BUUREN

|  | 

|   |  | 

|  | 

| 

|  Wysłany: 17-07-2009, 21:38 Bolid: Seicento SX 1999
 | 
 |  
               | 
 |  
               | kumam kumam ale mi chodzi o kable z subwoofera do wzmacniacza a nie z radia do wzmacniacza bo te kable mam podłączone a w kostce mam podłączone te głosniki 
   tak wygląda mój wzmacniacz i powiedz mi w które miejsce mam wpiąć subwoofer bo z tego co wiem to 2 kable idą z subwoffera tylko jakie to mają być kable grube chude i w które miejsce w wzmacniaczu je wpiąć ?? bo tam gdzie pisalem ze mam podbięte głośniki to tam jest kostka bo ten wzmacniacz ma tylko 2 kanały ktoś pomoze??
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Eldenor   Y.M.C.A
 Zielony

| 

|  Wysłany: 18-07-2009, 08:52 Bolid: Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kable grubsze pewnie ale jakie to Ci nie powiem bo się nie znam... Jaką moc ma wmacniacz a jaką ten sub który chcesz podłączyć?
 Najpewniej będziesz musiał podłączyć przez zmostkowanie..
 Czyli odpiąć te głośniczki które masz i podłączyć sam sub.. a jak to zrobić to już masz rozrysowane na wzmacniaczu (chyba)

Na wzmacniaczu powinna być kreseczka z napisem 'bridget' czyli mosktkowanie...
 kreseczka powinna iść np. do skrajnego lewego w jednym kanale i skrajnego prawego w drugim kanale...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| bania   Centomania Podkarpacie

|  | 

|   |  | 

|  | 

| 

|  Wysłany: 18-07-2009, 14:25 Bolid: Seicento SX 1999
 | 
 |  
               | 
 |  
               | hehe dałem rade po prostu kable z wzmacniacza 2czincze wchodziły do niego a drugich 2 nie było ponieważ był podpięty wczesniej do radia które nie miało wejscnia na wzmachol i suba teraz juz podłączyłem wszystko jak powinno daje jak trza  :P w sumie 5 głosników gra idealnie pozdrawiam hehe sam rozwiązałem problem  :P ale dziekuje za pomoc panowie jak zawsze respect:D:D:D |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |