Panele audio |
Autor |
Wiadomość |
Mati5785
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 31-12-2011, 00:50 Panele audio
Bolid: seicento |
|
|
Witam
Ma ktoś na sprzedanie przednie panele drzwiowe ? A i potrzebuje pomocy w pewnej sprawie. W moim seju chciałbym włożyć w seryjne miejsca tweetery , w panele drzwiowe głośniki jakieś 165 albo coś , tylna półka lub boczki 6x9. I czy to wszystko warto pod wzmacniacz podłączyć jak już to jaki ? I jakiej firmy głośniki wybrać |
|
|
|
 |
arus91cb
nówka sztuka ;)
Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2011 Posty: 27 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 31-12-2011, 11:51
Bolid: FIAT SEICENTO 1.1 2003r. |
|
|
Paneli nie mam bo sam dopiero zaczynam ale tak: wysokotonowki daje sie w podszybie tak ze dzwiek rozchodzi sie po szybie, te jaja 6x9 sobie podaruj bo to jest poprostu żal, nie nadają się do niczego. Nie kupuj chinszczyzny to przede wszystkim. Z mojej strony moge polecic glosniki proa simplex 160 kiedys drogie dzisiaj bodajze 270 za pare, do tego jakis zestaw tweeterow (ja mam vify i zwrotnice mundorf) no i przede wszystkim wygluszone drzwi:) wszystko podpinasz pod wzmak i chula jak ta lala:) |
|
|
|
 |
RazeR
Nałogowiec

Pomógł: 41 razy Wiek: 36 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 882 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 31-12-2011, 11:55
Bolid: Waryjot 0.9 |
|
|
Ja już pisałem Ci co i jak zrobić
TW nie daje się w podszybie. Daje się je na wysokości uszu słuchacza skierowane ku środkowi pojazdu |
_________________ (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
|
|
|
|
 |
|