Lakierowanie - Kraków. |
Autor |
Wiadomość |
Rubid
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 26-02-2010, 16:00 Lakierowanie - Kraków.
Bolid: Seicento 0.9 '99r |
|
|
Kumpel dostał strzała w bordowe Seicento w środek maski - jest lekko zgięta.
Policja stwierdziła współwinę więc naprawia na swój koszt. Gdzie w Krakowie kupić maskę i gdzie ją polakierować w miarę dobrze i tanio?
Dzwoniliśmy i przedział u lakierników jest między 250 zł a 1000 zł.
I jeszcze jedno: czy ta maska to jakiś laminat czy normalna blacha?
http://www.allegro.pl/ite...lnika_nowa.html |
_________________ Biały '99 |
|
|
|
 |
marekmartysz
Bywalec

|
Wysłany: 26-02-2010, 16:42
Bolid: 1.2 16v szach mat |
|
|
od 250zl d0 1000zl???!!! no to maja rozrzut jak ruski czolg
u mnie np za maske biora 250zl
dodam od siebie ze nie kupuj tych czarnych zamiennikow, gadalem kiedys z lakiernikiem co naprawde zna sie na rzeczy i kiepsko jest z jakoscia wykonania tych elementow i co najgorsze czesto pod ta czarna farba jest poprostu rdza, dobrze jezeli trafisz na lakiernika co ta farbe zedrze, pomaluje podkladem i dopiero na to farba, w przeciwnym razie za jakis czas zacznie ci rdza wylazic
wg mnie kup oryginalna, uzywana maske i ja pomaluj, lub poszukaj uzywki w tym samym kolorze |
_________________ mjbuggyteam.pl.tl
 |
|
|
|
 |
Danielek
Nałogowiec
|
Wysłany: 26-02-2010, 21:13
Bolid: Toledo 1.8 20V |
|
|
Malowanie maski to max koszt 350zł i wtedy już musi być malowana w kabinie i musi być igła żadnych brudow kurzy itp a maskę lepiej kupic używany oryginał bo jest ocynkowana niż nowy zamiennik na którym za rok dwa wyjdzie rdza po rogach tj przed mówca wspomniał. Myślę że w 600-700 zł powinien się zamknąć w tej operacji chyba że uda się kupic element w miarę dobrym stanie i w kolorze pozostanie tylko polerka auta ok 150zł całość . Pozdro |
|
|
|
 |
|