|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
WM 6.1 - małe problemy |
Autor |
Wiadomość |
AdaMs
Nałogowiec Przyjaciel klubu

Wiek: 34 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 765 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 12-07-2011, 09:15 WM 6.1 - małe problemy
Bolid: Czarny Misiek |
|
|
Cześć,
Posiadam dwa urządzenia z WM 6.1 HTC Pocket PC oraz SE XPERIA X1. I chodzi o to że...
W HTC mam problem z wifi, nie zawsze chce się włączyć przez Comm Manager. Wtedy muszę wejść do ustawień sieci i tam go włączać, potrafi też sam się wyłączyć... (ostatnio zrobiłem HR, ale nic to nie dało)
Druga sprawa, to w X1, po włączeniu aparatu brak jest tekstu. W sensie klikam na usuń zdjęcie, a on pokazuje mi puste okienko z dwoma pustymi przyciskami... Musze zgadywać które to TAK i NIE Lecz normalnie, wszystko jest ok.
A trzecia dotyczy obu urządzeń. Przy pisaniu notatek, czy smsów powiększa mi literke "i". W sensie wygląda to tak: "Dowcipy I kawały na dobry humor". Niby szczegół, a drażniący...
Za wszelkie sugestie byłbym wdzięczny |
_________________ Nie zawsze jest pod górkę
Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X |
|
|
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 12-07-2011, 09:23
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
Co do WiFi w HTC to pewnie Cię zmartwię ale wygląda to jakby padał moduł WiFi. Traci napięcie i dlatego się wyłącza. Być może jakiś lut się wykrusza. Do serwisu!
W SE kłania się wymiana softu. Jednak jeśli chodzi tylko i wyłącznie o te dwa przyciski to dałbym sobie spokój do momentu gdy padnie coś więcej.
Sprawa z "i" wyrwała mnie z trampek. Bladego pojęcia nie mam o co kaman i co można by z tym zrobić. |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
AdaMs
Nałogowiec Przyjaciel klubu

Wiek: 34 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 765 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 12-07-2011, 09:35
Bolid: Czarny Misiek |
|
|
anathema4, dzięki za odpowiedź
Z tym HTC spodziewałem się serwisu, lecz miałem nadzieję że padło np. radio I wystarczy wgrać od nowa stery.
Soniaka zostawiam w spokoju A z tym "i" to wymyśliłem to, że oba są z Anglii i być może traktują tekst jako angielski. Sam dopasowuje wielkość liter, lecz źle to robi... |
_________________ Nie zawsze jest pod górkę
Blog Fiat Panda lub forum Fiat 500X |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|