Problem z panelem do radia |
Autor |
Wiadomość |
romex
nówka sztuka ;)
Wiek: 41 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków (KR)
|
Wysłany: 25-01-2010, 16:31 Problem z panelem do radia
Bolid: Biały Seicento Young 1999 r. 899 ccm |
|
|
Witajcie forumowicze.
Wczoraj kupiłem oraz zamontowałem w serwisie samochodowym radio Sony CDX-GT28. Problem w tym, że w dniu dzisiejszym radio coś za szwankowało. Wydaje się, że podpięcie jest w porządku, bo po włożeniu panelu głośniki szumią. Odtwarzacz CD działa. Sęk w tym, że panel nie zaświeca się, po włożeniu go do radia.
Nie wiem co robić. Reklamować usługę montażu radia czy radio jako takie? Dodam, że radio i głośniki kupiłem w sklepie, a zamontować kazałem w innym serwisie samochodowym.
A może to ja po prostu nie umiem go włączać?
Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
tomek1010
nówka sztuka ;)
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 30 Skąd: Bielsko
|
Wysłany: 25-01-2010, 22:45
Bolid: Seicento |
|
|
hej trudno powiedziec sprubuj wyciągnąć kostki z radia i tam o ile pamietam u kumpla była opcja resetu ustawien na jakimś guziku sprubuj może coś pomoże |
|
 |
shebo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2010, 23:35
|
|
|
Skoro radio jest nowe i ma gwarancje to nie ma się co zastanawiać tylko reklamować. Instalacja raczej winna być nie może skoro radio się włącza, tym bardziej jeśli wczoraj wszystko działało normalnie. |
|
|
|
 |
smithski
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 03-02-2010, 20:27
Bolid: sc |
|
|
Cześć. nie zastanawiaj się tylko zanieś do serwisu. miałem to samo w takim samym radiu tyle że kilka miesięcy po kupnie.trochę jeździłem po omacku bo pamiętałem co gdzie a w serwisie po tygodniu odebrałem i już nie było problemów. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|