Kredyt Auto Raty |
Autor |
Wiadomość |
TePeeN
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 29-09-2009, 13:48 Kredyt Auto Raty
Bolid: Fiat Seicento 1.1 |
|
|
Powiedzmy ze brakuje mi hajsu na auto...dokladnie na kupno.
Fajnie by było gdybym mogl uzyskac jakies 6 tys. Ale za 3 tys tez dalbym rade a wiec nie duzo.
Problem jest w tym, że pracuje legalnie od 1 wrzesnia. Czyli zaden bank mi zadnego kredytu nie da bo nie pracuje tych minimalnych 3 miesiecy...
I teraz kieruje pytanie do was bo moze a raczej na pewno ktos z was w tym siedzi :
Czy znacie jakas opcje dzieki ktorej moglbym ten kredyt uzyskac?
Oczywiscie nie interesuje mnie zaden Provident Skok czy cos w tym stylu...
Ale czesto gdzies widze w ogloszeniach itd ze mozna kupic auto na raty. Tylko czy te raty sa dawane tylko przez banki?
A moze kredyt na auto jest na jakis innych zasadach tzn moze sie liczy jakas wplata wlasna cz cos innego..
Poradzcie cos |
_________________ TePeeNo |
|
|
|
 |
rudiov
Nałogowiec POlski osioł

|
Wysłany: 29-09-2009, 18:36
Bolid: 1.1 mpi van / Zafira 1.6 |
|
|
Może spróbuj na kogoś starszego zaufanego emeryta/rencistę ponieważ wtedy wystarczy odcinek ostatniej wypłaty . dokumenty złoży twój np dziadek , spłacał będziesz ty. |
|
|
|
 |
GrzegorzW
Bywalec
|
Wysłany: 29-09-2009, 19:48
Bolid: Fiat Seicento 0.9 & Wartburg 1,3 z LPG |
|
|
Ja studiuje i nigdzie nie pracuje poszedłem do banku wpłacić parę złotych i pytam się o kredyt.
Gość powiedział że nie potrzebują żadnych zaświadczeń wystarczy im historia rachunku po chwili wyliczeń dowiedziałem się że mogę dostać nawet 25tyś zł. A banku nawet nie obchodzi czy będe miał czego spłacać. To się nazywa dbałość o klienta.
Bank BZWBK. |
|
 |
TePeeN
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 29-09-2009, 20:57
Bolid: Fiat Seicento 1.1 |
|
|
Hehe tylko ciekawe na jakich warunkach... Czym mniej wymagaja tym wieksza RSO
No ale dzieki dowiem sie jaka mi przedstawia oferte |
_________________ TePeeNo |
|
|
|
 |
niemiec
Centrum Wypędzonych "Stein Bach"

|
Wysłany: 04-10-2009, 22:46
Bolid: SC FUN 0,9 LPG '00 |
|
|
Kredyt dostaniesz w bankach udzielających kredytów "wysokiego ryzyka" - czyli na dowód osobisty itp (np Lukas Bank). Będzie to jednak kosztowało trochę więcej złota niż normalny kredyt w normalnym banku. Przykładowo łączny koszt dla 3000zł w gotówce na 12 rat to ponad 600zł.
Nie broń się przed SKOKami - tam są naprawdę tanie kredyty. Wystarczy, że wpłacisz 50zł składki i masz...
Unikaj Providenta, za wszelka cenę - to najprostsza droga do bankructwa. |
_________________ Nie ma mnie na forum |
|
|
|
 |
|