FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Częstochowa & Opolszczyzna
Autor Wiadomość
camoluigi 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 25-05-2011, 07:19   
   Bolid: Fiat Seicento S 1.1 SPI 2000

Mucha!!! napisał/a:
no wkońcu miałem chwilę żeby zapodać foty :))
no jest tego mało bo jak większość wie padła bateria i D***
oto lynk :))

http://imageshack.us/g/40/dsc5859a.jpg/

Fotki ładne i wcale nie ma ich znowu tak mało :)

PS. Chciałem jeszcze przypomnieć o filmie w serwisie chomikuj.pl, ci którzy nie mogą go ściągnąć mogą przynajmniej zobaczyć go w bardzo niskiej jakości z podglądu, ale zawsze coś.

PODGLĄD JUŻ DOSTĘPNY!
FILM ZNAJDUJE SIĘ W FOLDERZE - FILMY PRYWATNE:
LINK: http://chomikuj.pl/camoluigi

[ Dodano: 25-05-2011, 13:25 ]
ZDJĘCIA!

Można już zobaczyć 2 foldery zdjęć, które robiłem. Jest ich więcej niż wysyłałem na maila. Aby zobaczyć je należy wejść na http://chomikuj.pl/camoluigi i wybrać folder ZDJĘCIA, później kolejne foldery.

ghost_ 
Nałogowiec

Wysłany: 25-05-2011, 18:29   
   Bolid: Sejczak - 8V 1,1 MPI 55KM - 2008 - LPG + Pb95

FILM PIERWSZA KLASA :D

Az szkoda, że nie byłem moim cudeńskiem :(

TresH 
Nałogowiec
Spamer Przodowy!

Wysłany: 26-05-2011, 20:55   
   Bolid: sc

Panowie z tego względu, że było powiedziane, że następnego grilla organizujemy w mojej okolicy więc czas zabrać się za to. Chciałbym wam zaproponować 15,16,17 Lipiec myślę, że to będzie akuratna data. Podaje ją odpowiednio wcześniej aby każdy mógł sobie zorganizować wolne na ten czas. Czekam na wasze propozycje sugestie itp. rzeczy dotyczące tego wydarzenia. :))

Myślałem nad kilkudniową imprezą, ale wiem, że wszystko jest związane z kwestią finansową. Może ktoś ma lepsze miejsce albo innym pomysł na urozmaicenie, ale najlepsze jest robienie czegoś na spontanie, a nie planowanie z góry co będziemy robić bo i tak większość rzeczy pewnie nie wyjdzie. :))

ghost_ 
Nałogowiec

Wysłany: 26-05-2011, 21:40   

No TreshCento, ja najprawdopodobniej zjawię się z :serce: ;] jak nic nie skoliduje ale wszystkie znaki na niebie wskazują, że będę mógł bez problemu zjawić się :D

To w tym ośrodku w Nysie ???

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 26-05-2011, 22:03   
   Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic.

Trzydniową tą imprezę planujesz? Czy to po prostu dostępne dni?

Mucha!!! 
spamer team

Wysłany: 26-05-2011, 22:11   
   Bolid: SC 1.1. MPI

no ja nie wiem ale mam nadzieje ze któryś dzień bedzie mi odpowiadał
raczej nie przewiduje 2 lub 3 dni bo bede po wczasach i trochę biedniejszy w $$$$ ;/
ale na 1 dzień chętnie przyjade :))

matynjo89 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 26-05-2011, 22:13   
   Bolid: seicento & cinquecento

no jo sie pisza na to xD

TresH 
Nałogowiec
Spamer Przodowy!

Wysłany: 26-05-2011, 23:01   

Panowie powiem tak bo wiem, że nie zawsze z funduszami jest tak jak byśmy chcieli w danej chwili. Więc tak ja tam na domku będę zapewne z Asia, Kasia, Kamil i Ja + moi rodzice, ale sa w porzadku więc niema najmniejszego problemu. Jak chcecie to na jeden dzień można zorganizować to zostawiam wam już do rozważenia, dlatego podałem wcześniej termin. To jest cały weekend, ale myślę, że sobota była by odpowiednia. :))

Jeśli chodzi o mnie to ja jestem otwarty na wszelkie propozycje i w ogóle. Można by było zrobić np. na cały jeden dzień i wieczorkiem ukoronowanie dnia to grilla zrobić i potem spokojnie uda się do domku bezpiecznie. :cool:

Tak to jest w tym ośrodku Nyskim. Proszę tutaj jest cała strona ich: http://nor.nysa.pl/ Nam chodzi głównie o jezioro. Jeżeli ktoś interesuje się motoryzacja to wie, że tutaj co roku w Czerwcu odbywaja się przeróżne zloty teraz od 4 będzie zlot VAGóW. Więc miejscówka jak najbardziej adekwatna. Ale się rozpisałem hoho. Gaduła ze mnie mała. Naprawdę warto. Polecam! :))

camoluigi 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 27-05-2011, 06:58   

matynjo89 napisał/a:
no jo sie pisza na to xD

Jo tysz! Mom zaplanowane wolne łod 15-31 lipca, wiync mieści się to w przedziale mojich wolnych dni. Zobocza jeszcze czy 1 czy 2 dni bandam mog być.

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 29-05-2011, 11:03   
   Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic.

Życie pewnie jeszcze moje plany zweryfikuje ale bardzo chętnie się stawię. Sobota wydaje się idealna. :)

camoluigi 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 29-05-2011, 15:38   

FILM FULL HD 1080p!!

Dla wszystkich zainteresowanych, już jest na chomikuj.pl obiecany film ze spotu w wersji FULL HD! Mogłem jeszcze bardziej zwiększyć jakość, ale już i tak ten film za dużo zajmuje bo ma niecałe 7 minut a ponad 400MB.

LINK: http://chomikuj.pl/camoluigi

Oczywiście w folderze FILMY PRYWATNE.

TresH 
Nałogowiec
Spamer Przodowy!

Wysłany: 31-05-2011, 21:40   

Film jak najbardziej pozytywnie, miło się go ogląda i oczywiście wspomina tamten dzień. :))

Coś tak smutno tutaj w temacie to ja mam taką propozycję dla wszystkich zorganizowanych. Liczę się z tym ze wszyscy są tutaj nie z jednego miejsca tylko z różnych miejscowości i zakątków, ale fajnie by było postarać się sprężyć i np. raz w miesiącu spotkać się. Niekoniecznie to musi być Częstochowa i Galeria Jurajska i parking wielopoziomowy. :mg:

Ostatnio wytworzyła się taka fajna atmosfera pomiędzy wszystkimi. Nie było czegoś takiego, że ktoś serią przyjechał, to słuchaj ty jedź do domu bo nie masz auta po tuningu. Nie! Każdy był zaciekawiony co to auto ma w środku bo nawet ten sam model, ten sam rok i wersja to będzie inne i czymś ciekawym się wyróżniało na tle innych przybyłych pojazdów.

Powiem tak. Fajnie by było aby organizować takie spoty aby nie była to tylko pogadanka o samochodach itp. rzeczach, ale również jakieś doświadczenia nabywać nie tylko związane z motoryzacją. Wspólny wypad w jakieś ciekawe miejsce tzw. wycieczka albo jak tam kto woli. Bo postać i pogadać zawsze można. Uważam, że będzie to ciekawa alternatywa. :cool:

Mucha!!! 
spamer team

Wysłany: 31-05-2011, 21:47   
   Bolid: SC 1.1. MPI

:brawo:
podpisuje się renkami i nogami :ok:

EDYTA:
myśle że pomysł jest dobry można ustalić jedną date lub np jakąmś sobote/niedziele w miesiącu i tylko zmieniać miejsca :))
co do wycieczek czemu nie ja jestem otwarty na propozycje (ale jest nas troje) więc to tez trzeba brać pod uwagę :cool:
chyba tyle jak coś mnie najdzie to napisza :))

ghost_ 
Nałogowiec

Wysłany: 31-05-2011, 22:55   

Mucha!!! napisał/a:
jakąmś sobote/niedziele w miesiącu

No no problem :D ale zważcie, że niektórzy mają sesje :P

mzajac12 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 01-06-2011, 08:20   
   Bolid: seicento 1.1 2004

Witam wszystkich jezeli będzie jakiś spot i termin będzie mi odpowiadał to chętnie się zjawie.

Odpowiedz do tematu