Częstochowa & Opolszczyzna |
Autor |
Wiadomość |
Mucha!!!
spamer team
|
Wysłany: 09-07-2011, 08:59
Bolid: SC 1.1. MPI |
|
|
no dokładnie my się dogadaliśmy więc
ale nie wiem czy przyjade ze wszystkimi ale mam nadzieje ze tak |
_________________ NiebieskiJestOK  |
|
|
|
 |
korass
Nałogowiec

Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2011 Posty: 362 Skąd: Czyżowice
|
Wysłany: 10-07-2011, 10:10
Bolid: Seicento 1.1 MPI 2004r. |
|
|
Sobota + niedziela = korass + na 90% |
_________________ Moje Seicento
 |
|
|
|
 |
TresH
Nałogowiec Spamer Przodowy!

Wiek: 34 Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 381 Skąd: south west
|
Wysłany: 10-07-2011, 11:01
Bolid: sc |
|
|
Widzę, że ekipa nam się powiększa każdego dnia, ale to bardzo dobrze
Słuchajcie to możemy jakiś króciutki plan dnia ustalić, żeby każdy wiedział co ma zabrać ze sobą |
_________________ "...bo tak naprawdę niema nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..." |
|
|
|
 |
camoluigi
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 10-07-2011, 12:42
Bolid: Fiat Seicento S 1.1 SPI 2000 |
|
|
Fajnie, że sobota, bo gdybym został na noc to nie muszę dodatkowego urlopu brać na poniedziałek |
|
 |
Mucha!!!
spamer team
|
Wysłany: 10-07-2011, 13:41
|
|
ja też przyjade w komplecie ale jak przyjedziemy to dopiero po południu ze względu na młodego
wszystko do dogadania |
|
|
|
 |
TresH

|
Wysłany: 10-07-2011, 16:51
|
|
Ale kiedy przyjedziesz w niedziele czy sobotę Bo było by normalnie miodzio jakbyście przyjechali w sobotę |
_________________ "...bo tak naprawdę niema nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..." |
|
|
|
 |
Mucha!!!
spamer team
|
Wysłany: 10-07-2011, 22:14
|
|
no w niedziele tak jak wyżej pisałem bo w sobote impreza rodzinna |
|
|
|
 |
TresH

|
Wysłany: 10-07-2011, 22:41
|
|
Dobra panowie trzeba coś postanowić i ustalić, ponieważ nie wiem czy traficie tutaj to może bym po was wyjechał, a najlepiej by było jakbyście grupą przyjechali i umówilibyśmy się w jednym miejscu na trasie i potem razem pojechali nad jezioro. A jakie plany na cały dzień? Może mecz śiatkówki, kąpiel w jeziorze i wieczorem grill, a może macie jeszcze jakieś propozycje |
|
|
|
 |
matynjo89
nówka sztuka ;)
Wiek: 36 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 6 Skąd: Kuźnia Nieborowska
|
Wysłany: 10-07-2011, 23:32
Bolid: seicento & cinquecento |
|
|
a na kero godzina momy mniyj a wiyncy byc |
|
|
|
 |
TresH

|
Wysłany: 11-07-2011, 17:22
|
|
Czekam na wasze propozycje |
|
|
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 11-07-2011, 19:56
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
Tak realnie to na jakąś 11-stą myślę. Co Wy na to? |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
Patryk1988
nówka sztuka ;)
Wiek: 36 Dołączył: 09 Kwi 2011 Posty: 4 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 11-07-2011, 20:59
Bolid: scs1,2 16v |
|
|
witam ja bym był chętny lecz za bardzo nie wiem czy trafie i chciałbym żeby ktoś prowadził |
|
|
|
 |
TresH

|
Wysłany: 11-07-2011, 21:20
|
|
Zapraszamy Musisz odezwać się na PW do anathema4 i jeżeli Mariusz nie miał by nic przeciwko to moglibyście razem lecieć.
I tak po was wyjedziemy żebyście nie potrzebnie nie szukali drogi
Dobra czas się zorganizować bo prowiant to we własnym zakresie, oczywiście kąpielówki oraz panie stroje. Jeżeli chodzi o mnie to ja wezmę ze sobą grilla, talerzyki, sztućce i to co potrzebne jest do grillowania więc spokojnie, a Mariusz dałbyś rade ze swoim maleństwem bo przydało by się dwa tak jak ostatnio Powiedźcie co jeszcze ewentualnie mam zabrać, aby się jakoś fajnie podzielić |
|
|
|
 |
camoluigi
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 11-07-2011, 22:08
Bolid: Fiat Seicento S 1.1 SPI 2000 |
|
|
Paweł, czemu kolegom ładnie nie wytłumaczysz, że trasa jest prosta, trzeba przejechać całą Nysę trasą DK46, a na peryferiach Nysy zjechać w lewo kawałek i już jest jezioro nyskie. Więcej szczegółów proszę podać Tresh bo ja wg googla maps patrzę
A może ktoś zna jakieś ciekawe miejsce w Czechach w okolicy Nysy, może mała przejażdżka do Czech byłaby fajnym rozwiązaniem jak już będziemy tak blisko granicy. |
|
 |
TresH

|
Wysłany: 11-07-2011, 23:02
|
|
Dobrze szczegóły niema problemu już tłumaczę. A więc tak jak wjedziecie już w Nysę to kierunek trzymajcie się cały czas Kłodzko powinniście po drodze (dobrze jadąc) spotkać fotoradar koło byłej jednostki wojskowej, która będzie na lewo potem cały czas prosto. Za przejazdem kolejowym na rozwidleniu dróg w lewo czyli dokładnie mówiąc trzymać się cały czas głównej drogi.
Miniecie jedno rondo przez, które jedziecie prosto potem następne rondo przez które również jedziecie prosto za łukiem drogi po lewej stronie będzie salon Seata i jedziecie cały czas prosto na rozwidleniu dróg jedziecie w lewo pod górkę i na samej górze jadąc cały czas prosto po prawej stronie będzie również jednostka wojskowa po lewej stronie hotel europejski i potem z górki na pazurki nie skręcać w lewo tylko pod górkę ogień i jesteście już nad jeziorem tzn wjazd na ośrodek i taki duży parking, którego nie da się nie zauważyć znajduje się po lewej stronie i tam będziemy na was czekać.
Jeżeli ktoś by się zgubił albo zabłądził to niech śmiało dzwoni numer chyba znacie |
|
|
|
 |
|