FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Częstochowa & Opolszczyzna
Autor Wiadomość
camoluigi 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 12-09-2011, 23:48   
   Bolid: Fiat Seicento S 1.1 SPI 2000

Wie ktoś gdzie jest to miejsce gdzie można rowerki wodne tam w Poraju wypożyczyć?

ciocia 
Nałogowiec

Wysłany: 13-09-2011, 21:49   
   Bolid: seicento

plaze masz obok drogi, rowerki sa po 2 stronie:) tam jest taki budynek widac go z plazy wiec na nogach nawet mozna isc bo to nie daleko jest, chyba ze ktos odwazny to przeplynie tam
cennika nie znam ale tragedi nie ma, ja wpadne tam na 2-3 godzinki zobaczyc wasze auta bo nigdy nie bylem na tego typu spocie, a samochod mam taki jak z fabryki wyjechał tylko nowe radio i glosniki:) wiec nie mam sie czym chwalic:)

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 13-09-2011, 21:56   
   Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic.

ciocia napisał/a:
samochod mam taki jak z fabryki wyjechał tylko nowe radio i glosniki:) wiec nie mam sie czym chwalic:)

W odróżnieniu od spotów w innym gronie na których zdarzało się buractwo, nasza wyklarowana paczka składa się z świetnych ludzi. Nie ma znaczenia czy przyjedziesz serią czy mocno wytłuczonym sprzętem. Wystarczy, że Sejo nie jest Ci obce.
Rowerki faktycznie dobry pomysł tylko kurcze one są do końca lata zdajsie a 24.09 to już nie lato... :/
Spróbuje się dowiedzieć.

Mucha!!! 
spamer team

Wysłany: 13-09-2011, 22:00   
   Bolid: SC 1.1. MPI

anathema4 napisał/a:
ciocia napisał/a:
samochod mam taki jak z fabryki wyjechał tylko nowe radio i glosniki:) wiec nie mam sie czym chwalic:)

W odróżnieniu od spotów w innym gronie na których zdarzało się buractwo, nasza wyklarowana paczka składa się z świetnych ludzi. Nie ma znaczenia czy przyjedziesz serią czy mocno wytłuczonym sprzętem. Wystarczy, że Sejo nie jest Ci obce.
Rowerki faktycznie dobry pomysł tylko kurcze one są do końca lata zdajsie a 24.09 to już nie lato... :/
Spróbuje się dowiedzieć.

dobrze gada polać mu i to już :brawo: :wino: :beer: :drunk:

ciocia 
Nałogowiec

Wysłany: 13-09-2011, 22:14   

dobrze wiedziec ale jednak moja seria wsrod waszych aut bedzie wygladac 'inaczej':)
a z tymi rowerkami to nie wiem, ale chyba jest tak jak mowisz bo musi ktos pilnowac czy ktos nie wpadnie do wody, w lato jakas tam policja wodna jezdzila motorowkami sprawdzac

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 13-09-2011, 22:15   

He he. Nie chciałbym nikogo urazić poprzednim komentarzem ale prawda taka, że u nas nikt się nie nosi bo ma to czy tamto. Raczej wspólnie podziwiamy jeśli komuś udało się coś zmajstrować. :) Dlatego gorąco zapraszam na nasze spoty.

Niestety internet niewiele mówi o rowerkach w Poraju. Trzeba dryndnąć gdzieniegdzie.

TresH 
Nałogowiec
Spamer Przodowy!

Wysłany: 14-09-2011, 13:34   
   Bolid: sc

O w mordeczkę :))

Mariusz szczera prawda, ale nie wiedziałem, że aż tak nas docenisz hehe. Staramy się jak możemy aby ekipa się powiększała i aby każdy czuł się w niej jak najlepiej. :)) Wszystkich zapraszamy bez względu czy jeździsz serią czy czymś innym. Ważne żebyś przyjechał, a nie pożałujesz i będziesz mógł poznać nowych ludzi.

Panowie takie pytanie z mojej strony. Gdzie się ustawiamy wszyscy ??? Bo ustaliliśmy datę i godzinę, ale miejsca ni. :)

ciocia 
Nałogowiec

Wysłany: 14-09-2011, 21:33   

miejsce najlepiej obok trasy, ja bym proponował auchan na nowej wsi( obok leroy merlin i decatlona czy jak tam sie pisze), ale to juz do was nalezy decyzja

Mucha!!! 
spamer team

Wysłany: 15-09-2011, 18:30   
   Bolid: SC 1.1. MPI

jak dla mnie moze być tylko daj lynk kaj to jest czy jakąmś ulice bo ja z częstochowy to wiem tylko kaj jest galeria jurajska :))

TresH 
Nałogowiec
Spamer Przodowy!

Wysłany: 15-09-2011, 20:16   
   Bolid: sc

A może po prostu spotkajmy się na dolnym poziomie parkingu Galerii Jurajskiej i już bez problemu :))

matynjo89 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 15-09-2011, 21:58   
   Bolid: seicento & cinquecento

Mucha tys mie odwioz z Nysy a jo Cie zakludza na jaki zlot chcesz bez obawy ze sie stracymy :D xD :))

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 15-09-2011, 22:26   

Jurajska może być! :)

ciocia 
Nałogowiec

Wysłany: 15-09-2011, 22:45   

dla mnie jurajska rowniez moze byc, ale wtedy ci z 'daleka' musza wjechac do centrum, ja bym lepiej proponował cos obok trasy, kazdy bedzie jechal przez trase wiec chyba lepiej obok jakiegos duzego sklepu, z reszta ja tam nie wiem jak sie spotykacje bo ja nigdy na zlocie nie bylem:)

anathema4 
Nałogowiec

Wysłany: 15-09-2011, 22:51   

Przecież z trasy da się bez problemu zjechać do galerii i później do trasy od niej dojechać. Jurajską już prawie wszyscy znają. :)

camoluigi 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 15-09-2011, 22:53   
   Bolid: Fiat Seicento S 1.1 SPI 2000

TresH napisał/a:
A może po prostu spotkajmy się na dolnym poziomie parkingu Galerii Jurajskiej i już bez problemu :))

Paweł, Paweł, ty chyba dalej nie jesteś świadomy gdzie jest Poraj, gdzie tam do Czewy jeszcze będziemy biegać :D

Ostatnio zmieniony przez camoluigi 15-09-2011, 22:54, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu