Dobra antena? |
Autor |
Wiadomość |
Kucharz
nówka sztuka ;)
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 35 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 19-05-2011, 17:42
Bolid: Fiat Seicento Peugeot Bipper 1.4 HDI |
|
|
Kolego,możesz mi powiedzieć z jakiego powodu..? |
|
|
molo_cx
Bywalec
Pomógł: 11 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 80 Skąd: Przeginia Duchowna
|
Wysłany: 20-05-2011, 07:28
Bolid: Fiat Seicento 1.1 MPI |
|
|
Ciastek napisał/a: | a moim zdaniem Hustler jest szpetny i do tego nie "poręczny" dlatego wybrałem TTI pochylaną ale też mi się nie podoba i według mnie lepiej dołożyć te pare groszy i kupić chociaż Sirio anieżeli tego Hustlera... ale aktualnie zastanawiam sie nad President Florida chociaż boje się tego że będzie za mało zbierać mi na trasie |
Może nawet nie będzie gorzej ściągać, ale na pewno nie pogadasz, mało kto cię usłyszy. Stanowczo odradzam.
Nie polecam też najdłuższych anten bo się bardzo chwieją na boki (dziury na drogach i duże prędkości przede wszystkim) co nie wpływa korzystnie na jakość. Antena musi stać pionowo. |
|
|
|
|
sejomaniak
Nałogowiec
|
Wysłany: 15-06-2011, 20:19
Bolid: F/I/A/T Seicento BRUSH 1.1MPI |
|
|
tak a poza tym nie mozna bylo kupic na przyklad sirio AS100 przeciez to nie jest takie drogie, ok moze hustler kosztuje ok 30zl, ale jakosc wykonania tez jest niska, zobaczysz kolego co bedzie dzialo sie z hustlerkiem po jednej zimie... |
_________________ Seicento
|
|
|
|
|
renire
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 21 Sty 2011 Posty: 73 Skąd: internet
|
Wysłany: 06-07-2011, 09:11
Bolid: Fiat seicento 0.9 FUN + LPG |
|
|
od niedawna jestem posiadaczem cb radia m-tech Legend II + antena hustler ic 100. jest to moje pierwsze radyjko w moim pierwczym ale za to cudownym i uroczym fiacie seicento FUN rocznik 2000. Cos sie dzieje bo szumi mi to cb radio gdy włacze wycieraczki badz nawiew. wtedy musze prawie skrecic SQ prawie na maksa zeby przestaŁO szumiec??? byłem dzis w serwisie mobilka i powiedzieli mi ze antena nie ma masy wogóle....mowia ze antena jest spierdzielona, ale moim zdanie ona dobrze chodzi wszyscy mnie słyszą ja wszystkich tez w miare ok słysze, i nie wiem co tu dalej począc. bo szumy mnie wkurzają nie wiem moze to taka przypadłosc w tych naszych pszczółkach.
prosze o pomoc!!!!! co robic szukac nowej anteny czy co
cb podłączone pod gnazdo zapaliczki, jak podłączałm pod akumulator to to samo nic sie nie zmienia |
_________________ reni
|
|
|
|
|
Czarny Mnich
Nałogowiec
Pomógł: 10 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 123 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 07-07-2011, 14:37
Bolid: Seicento 1.1 GO! |
|
|
renire napisał/a: | od niedawna jestem posiadaczem cb radia m-tech Legend II + antena hustler ic 100. jest to moje pierwsze radyjko w moim pierwczym ale za to cudownym i uroczym fiacie seicento FUN rocznik 2000. Cos sie dzieje bo szumi mi to cb radio gdy włacze wycieraczki badz nawiew. wtedy musze prawie skrecic SQ prawie na maksa zeby przestaŁO szumiec??? byłem dzis w serwisie mobilka i powiedzieli mi ze antena nie ma masy wogóle....mowia ze antena jest spierdzielona, ale moim zdanie ona dobrze chodzi wszyscy mnie słyszą ja wszystkich tez w miare ok słysze, i nie wiem co tu dalej począc. bo szumy mnie wkurzają nie wiem moze to taka przypadłosc w tych naszych pszczółkach.
prosze o pomoc!!!!! co robic szukac nowej anteny czy co
cb podłączone pod gnazdo zapaliczki, jak podłączałm pod akumulator to to samo nic sie nie zmienia |
wes od kogos znajomego antene i sprawdz na swoim aucie czy tez szumi |
_________________ WWW.CGP.ORG.PL |
|
|
|
|
renire
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 21 Sty 2011 Posty: 73 Skąd: internet
|
Wysłany: 07-07-2011, 22:09
Bolid: Fiat seicento 0.9 FUN + LPG |
|
|
no tak bede własnie robił w sobote, bo teraz to nie ma czasu w tygodniu ...... zobaczymy co to da
[ Dodano: 19-08-2011, 09:46 ]
na as 100 nie szumi więc prosta odpowiedz - tak jak myslałem - mam zjeb..... antene.....wieć teraz udaje sie na zakupy po nową antenkę ..............i w polskę można śmigać !!! |
_________________ reni
|
|
|
|
|
|