Kalendarz 2013 |
Autor |
Wiadomość |
rafal8818
spamer team Cento?lązak
|
|
|
|
|
DeZet [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2012, 15:36
|
|
|
To coś ktoś namieszał Dlatego temat z kalendarzem znikł |
|
|
|
|
Gość93
Nałogowiec
|
Wysłany: 12-12-2012, 15:46
Bolid: 900 :( |
|
|
kalendarz przyszedł dzikeuje slicznie |
|
|
jjarus106
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 16-12-2012, 00:00
Bolid: Seicento Sporting |
|
|
Kalendarze może i fajne ale do mnie dotarły pogięte i nie jestem zadowolony, jak by organizator lepiej zapakował to by przyszło całe. Zawiodłem się |
|
|
|
|
DeVILBISS [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2012, 00:04
|
|
|
No na styczen mamy tylko zdjecie
Mi tez przyszedł chyba we wtorek |
|
|
|
|
lukzledzin
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 18-12-2012, 05:06
Bolid: Seicento S 1.1 |
|
|
jjarus106 napisał/a: | Kalendarze może i fajne ale do mnie dotarły pogięte i nie jestem zadowolony, jak by organizator lepiej zapakował to by przyszło całe. Zawiodłem się |
Wszystko niestety zalezy o poczty polskiej w okolicy a nie od organizatora ::/
W tamtym roku wiekszosc dostala normalne nie pogiete aniektorzy coz PP pokazala co potrafi i dostala pogiete w wiekszosci na pol bo sie w torbie... nie zmiescily |
|
|
Tomekzcs
Bywalec
Wiek: 36 Dołączył: 03 Lip 2012 Posty: 69 Skąd: z Cento ?ląsk
|
Wysłany: 19-12-2012, 20:54
Bolid: Sc 1,2 16v |
|
|
no ja miałem ciut pogięty ale myślę, że jak do nowego roku a raczej do lutego poleży pod stertą książek to bd git:)
Dzięki Kriss |
|
|
|
|
Bombel
ZBANOWANY
|
Wysłany: 20-12-2012, 01:02
Bolid: Seicento 900 Fun '02 |
|
|
Ja powiem tak - dzisiaj odebrałem z poczty mój i wygląda jak psu z gardła Nie zwalajcie na Pocztę Polską bo jak się pakuje takie rzeczy w kopertę bąbelkową to nic dziwnego, że dociera pogięte, połamane (tak papier na włókna, które się łamią i jest to proces nieodwracalny), pogniecione albo podarte. Skąd oni mają się domyślać co jest w kopercie, że nie można jej zginać Jak ktoś chce żeby to dotarło w całości to albo niech pakuje jak trzeba albo nadaje jako przesyłkę na awarunkach szczególnych - ja chętnie zapłacę te parę złotych więcej żeby dostać towar w idealnym stanie. Nie piszcie mi czasami "trzeba było zamówić kurierem" bo kurierzy też mają swoje za uszami. A żeby nie być gołosłownym to jutro wrzucę zdjęcie jak był zapakowany kalendarz z aviation gifts
Ogólnie pieniądze wyrzucone w błoto, zamówiłem pierwszy i ostatni raz
Nie wspominając już o tym, że wysłane zwykłym listem priorytetowym (awizo miałem dlatego, że to gabaryt B) nie poleconym czyli gdyby zginęło po drodze to szukaj wiatru w polu |
_________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego
Ignorantia iuris nocet
Si vis pacem, para bellum
Najniższy sej w Poznaniu? Srebrny ajzol
|
|
|
|
|
juniek11 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2012, 19:38
|
|
|
coś mało osób pisze o tych wadach (niezgodność dni w miesiącu, złe zapakowanie)... czyżby ktoś sobie zrobił na was niezły interes ?
mimo wszystko graty samozaparcia. (i wiem że nie, nigdy nie ) |
|
|
|
|
stiepanek
Nałogowiec
|
Wysłany: 20-12-2012, 20:59
Bolid: Fiat Seicento BRUSH 1.1cm3 |
|
|
juniek11 napisał/a: | coś mało osób pisze o tych wadach (niezgodność dni w miesiącu, złe zapakowanie)... czyżby ktoś sobie zrobił na was niezły interes ?
mimo wszystko graty samozaparcia. (i wiem że nie, nigdy nie ) |
Kalendarz przyszedł cały i zdrowy, zero jakiegokolwiek zagięcia czy czegoś podobnego.
Widać, że poczta u mnie daje radę.
Pozdrox |
_________________ Obecny Dupowóz:
http://www.polskajazda.pl.../Seicento/97577
http://www.seicento.com.p...p=469051#469051
|
|
|
|
|
KRISS
Nałogowiec
|
Wysłany: 20-12-2012, 23:26
Bolid: SC |
|
|
Z tego co pamietam to projekt finalny był opublikowany przez jakiś czas przed wydrukiem. NIkt nie znalazł błędów. A po wydrukowaniu osoby zauważyły problem. Nie na tym etapie zostało to zauważone. Co do wysyłki jak widać zależy od listonosza bo inni dostali cały Dodam że mozna wysłac kurierem bez zniszczeń. Nie wszystkim dogodzi. |
_________________ KRIS
ALPINE ,DLS ,Audio System, JBL ,Stinger, Dietz
|
|
|
|
|
Bombel
ZBANOWANY
|
Wysłany: 27-12-2012, 17:05
Bolid: Seicento 900 Fun '02 |
|
|
Słowo się rzekło, oto zdjęcia tego jak powinien być zapakowany kalendarz:
- w zeszłym roku w kartonowej kopercie:
- w tym roku w tubie:
Przy takim opakowaniu nie ma szans na zniszczenie zawartości przesyłki
KRISS napisał/a: | Co do wysyłki jak widać zależy od listonosza bo inni dostali cały |
To nie zależy od listonosza ponieważ zanim koperta trafi do torby "naszego listonosza" przechodzi przez co najmniej 2-3 UP i co najmniej 2 WER-y więc listonosz to tylko końcowe ogniwo.
KRISS napisał/a: | Dodam że mozna wysłac kurierem bez zniszczeń. Nie wszystkim dogodzi. |
Jeżeli był tak samo zapakowany (przypomnijmy - miękka koperta bąbelkowa) to wątpię czy dotarł bez zagnieceń i załamań Mały szczegół, że na każdej poczcie można dostać sztywną kopertę z podwójnego papieru w cenie koperty bąbelkowej albo nawet tańszą (wysyłałem w takiej ostatnio dokumenty) ale na temat sposobu pakowania napisałem już chyba wszystko...
W związku z powyższym swój kalendarz sprzedaję, a na giełdzie w dziale "Sprzedam" pojawił się stosowny temat. |
_________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego
Ignorantia iuris nocet
Si vis pacem, para bellum
Najniższy sej w Poznaniu? Srebrny ajzol
|
|
|
|
|
Mandy
Nałogowiec
|
Wysłany: 28-12-2012, 00:44
Bolid: Seicento |
|
|
Troszkę przypał z tym kalendarzem Kartkę ze styczniem na starcie można wyrzucić
Na listonosza/kuriera najłatwiej jest zwalić winę za uszkodzenie przesyłki bo te osoby są ostatnim ogniwem w całym procesie doręczenia przesyłki od nadawcy do odbiorcy!!
jjarus106 napisał/a: | Kalendarze może i fajne ale do mnie dotarły pogięte i nie jestem zadowolony, jak by organizator lepiej zapakował to by przyszło całe. |
Towar dobrze zapakowany dojdzie nietknięty do odbiorcy! No ale jak ktoś wysyła kalendarz o formacie A3 w kopercie bąbelkowej no to mówi się trudno...
Bombel napisał/a: | KRISS napisał/a: |
Co do wysyłki jak widać zależy od listonosza bo inni dostali cały |
To nie zależy od listonosza ponieważ zanim koperta trafi do torby "naszego listonosza" przechodzi przez co najmniej 2-3 UP i co najmniej 2 WER-y więc listonosz to tylko końcowe ogniwo. |
Wszystko w tym temacie |
|
|
|
|
rysiu
Nałogowiec ABG
Wiek: 30 Dołączył: 06 Sty 2011 Posty: 764 Skąd: Myślenice
|
Wysłany: 03-01-2013, 17:02
Bolid: Fiat Seicento 0.9 2000r. |
|
|
Widzę, że nie tylko do mnie dotarł kalendarz nie dość, że pogięty to jeszcze z dwoma lutymi, bo jak inaczej można nazwać styczeń, który ma taki sam układ dni jak luty właśnie. Trudno się mówi, mam nadzieję, że w przyszłym roku nie będzie takiego błędu, a i sam kalendarz zostanie lepiej zapakowany... |
_________________ Kamil, mój bolid:
http://www.seicento.pl/viewtopic.php?t=359469
"Naprawa ABS'u bez komputera jest jak macanie kobiety przez ścianę"
|
|
|
|
|
mariusz1606
Nałogowiec
|
Wysłany: 20-01-2013, 23:09