trzyma tył |
Autor |
Wiadomość |
maxonis
Nałogowiec

Pomógł: 16 razy Wiek: 33 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 108 Skąd: Rydułtowy
|
Wysłany: 19-09-2014, 16:27
Bolid: Fiat Seicento |
|
|
Witam, jeśli wymieniałeś cylinderki to warto odpowietrzyć układ hamulcowy, lub na bębnie ma luzy spore ale w to wątpię co do ręcznego to kup nową linkę i trzeba wyregulować odpowiednio
Co do reszty twojej pracy nie mam zastrzeżeń prawidłowo posmarowane pastą miedzianą oby więcej takich foto relacji |
|
 |
Mr. Hyde
Nałogowiec

|
Wysłany: 20-09-2014, 08:49
Bolid: szukam |
|
|
maxonis napisał/a: | Witam, jeśli wymieniałeś cylinderki to warto odpowietrzyć układ hamulcowy, lub na bębnie ma luzy spore ale w to wątpię co do ręcznego to kup nową linkę i trzeba wyregulować odpowiednio
|
Cylinderków nie ruszałem, wymieniłem tylko szczęki, rozpieraki i sprężynki . Linka jest już tylko muszę wjechać na kanał
maxonis napisał/a: | Co do reszty twojej pracy nie mam zastrzeżeń prawidłowo posmarowane pastą miedzianą oby więcej takich foto relacji |
Dzięki , mam nadzieję, że wszystko dobrze złożone i koło mi nie odpadnie |
|
|
|
 |
wojtek12321
Nałogowiec
Pomógł: 65 razy Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 443 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 20-09-2014, 09:56
Bolid: Fiat seicento 900 SX |
|
|
Mr. Hyde napisał/a: | Cylinderków nie ruszałem, |
Jeżeli cylinderków nie zmieniałeś to czy napewno wszystkie tłoczki pracują? Nie jest któryś zapieczony? I być może dlatego słabo hamuje. |
|
|
|
 |
Mr. Hyde
Nałogowiec

|
Wysłany: 20-09-2014, 10:24
Bolid: szukam |
|
|
wojtek12321 napisał/a: | Jeżeli cylinderków nie zmieniałeś to czy napewno wszystkie tłoczki pracują? Nie jest któryś zapieczony? I być może dlatego słabo hamuje. |
Wcześniej hamulce były jak brzytwa, dosłownie. Teraz hamuje dobrze ale muszę mocniej pedał wcisnąć. Co do cylinderków po mojemu oba działają |
|
|
|
 |
|