Co sądzicie o serwisach Norauto? |
Autor |
Wiadomość |
trou87
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 06-07-2010, 17:53 Co sądzicie o serwisach Norauto?
Bolid: SC 0.9 LPG-140 000 |
|
|
Co sądzicie o serwisach i produktach Norauto? korzystać czy nie? |
|
 |
lukaszdlugi
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 06-07-2010, 23:30
Bolid: seicento |
|
|
Witam, ja osobiscie mam zle doswiadczenie z ta firmą. W jednym z wiekszych miast w kujawsko-pomorskim jest wlasnie serws Norauto. Kupilem w nim glosniki do Omegi oraz zakupilem opony - za wszystko montaz GRATIS. Wynik zakupinych uslug byl następujacy: zniszczony alarm, centralny zamek, nie opuszczala sie el.szyba od strony kierowcy, opon nie zmienili bo....nie mogli odkrecić kół a skaowali mnie jak za zboże. NIe dosyc, ze ceny na FV byly wyzsze niz z półki to jeszcze doliczyli ponad 500 zł za montaz. Nie uznali reklamacji za szkody, poniwaz stweirdzili, ze auto zostalo do nich postawione juz dawno zepsute. Zepsute zostaly...ale przez ta firme moje nerwy. Sprawa w sadzie. Od tamtej pory omiram firme szerokim lukiem. Pozdro |
_________________ lukaszdlugi |
|
|
|
 |
jeny_ms
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 07-07-2010, 01:27
Bolid: Seicento 1.1 MPI Actual 2002r. |
|
|
Potworna drożyzna ... jak czekam w aucie na parkingu pod marketem to z nudów sobie tylko idę poogladać co tam mają polecam omijać z daleka |
|
|
|
 |
Danielek
Nałogowiec
|
Wysłany: 07-07-2010, 22:00
Bolid: Toledo 1.8 20V |
|
|
szczerze to nie chcial bym nasr** w ich "serwisie" znam akcje ze przy odkrecaniu kol ukrecili srube klientowi zalozyli kapak i gosciu pojechal do domu za dwa dni zlapal gume a tu brak sruby zglosil reklamacje ale niestety nikt nic nie wie nikt nic nie slyszal taki to oto wielki "serwis" |
|
|
|
 |
kocio6
Forumowy Połeta

|
Wysłany: 08-07-2010, 18:02
Bolid: szeroki, niski i głośny |
|
|
Jenuś, ja też tylko oglądam, co se na allegro kupić
a co do śrub, to mi zawsze wulkanizator zabiera jedną i na złom oddaje. u niego do całe wiadra tyś śrub |
_________________ Toyota - today, tomorrow, to service |
|
|
|
 |
|