|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Fotele + kierownica alfa 147 |
Autor |
Wiadomość |
Dawid94Moloj
Nałogowiec
|
Wysłany: 17-01-2015, 20:58 Fotele + kierownica alfa 147
Bolid: Seicento 2002r. |
|
|
Tak jak w temacie, wiem, że ktoś miał fotele od lafy 147 włożone do seika, ale nie mogę znaleźć tej osoby... Czy fotele pasują, bez żadnych przeróbek itp? Czy kierownica od alfy 147 tez podejdzie do seika?
Jeśli nie alfa romeo 147 to znalazłem na forum, że pasują fotele od suzuki swift mk5. Ktoś ma porównanie, w których fotelach się lepiej siedzi? |
_________________ trzeba coś stracić, by coś docenić.
żeby odzyskać, trzeba się zmienić. |
|
|
|
 |
iNteNse
Nałogowiec

Wiek: 31 Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 835 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 17-01-2015, 21:38
Bolid: White lover |
|
|
Co do foteli to użytkownik Gość93 miał je u siebie zamontowane. Ja mam z alfy 156 u siebie i ogólnie rzeźby dużej nie ma, kwestia tego jak wolisz mieć zrobione. Niektórzy robili to na płaskownikach, ja u siebie akurat nie miałem ich pod ręką to pociąłem stare mocowania foteli z seja i dospawałem do tych z alfy. Ogólnie roboty było trochę, jednakże jak miałbym to robić jeszcze raz to na pewno z głową i na spokojnie |
_________________ Youtube
White lover
All bad things must come to an end.. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|