Linka sprzegła Opinie dluzsza czy krotsza czesciej pęka? |
Autor |
Wiadomość |
biznesik
Nałogowiec

Pomógł: 10 razy Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 595 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-06-2014, 20:26 Linka sprzegła Opinie dluzsza czy krotsza czesciej pęka?
Bolid: Fiat 600 2009 1.1 MPI, Opel Astra 2000 1.4 |
|
|
Jak w temacie prosze o swoje wypowiedzi czy posiadacie dluzsza czy krotsza linke sprzegla bo są dwa rodzaje do seja, z tego co slyszalem to te krotkie czesciej pękają i chcialbym to potwierdzic co wy na to? Jedno potwierdzenie juz mam kolega ma z krotsza linka i juz kilka razy pękla Ja mam dluzsza i narazie odpukac jest dobrze przebieg 52tys. |
_________________ Fiat 600 2009 |
|
|
|
 |
barkor
spamer team

Pomógł: 90 razy Wiek: 37 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 1046 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 13-06-2014, 02:02
Bolid: Seicento 900-->1.4 16V 6speed |
|
|
Mi nigdy linka nie pękła, o dwóch różnych długościach słyszałem tylko w przypadku seja 900 i 1.1 (w 900 jest krótsza i nie pasuje do 1.1). No ale skoro są jakieś dwie długości to chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, że dłuższa jest lepsza, bo nie pęka |
_________________ Nalepiamy.pl - Naklejki na samochód
śmieszne/tuningowe/fiat/abarth/hobby/sport
Również na zamówienie. Sprawdź!
 |
|
|
|
 |
Paweł1984
spamer team Jasper84
Pomógł: 160 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1212 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 14-06-2014, 16:21 Re: Linka sprzegła Opinie dluzsza czy krotsza czesciej pęka?
Bolid: Seicento sporting+,Hundai I30N performance |
|
|
biznesik napisał/a: | Jak w temacie prosze o swoje wypowiedzi czy posiadacie dluzsza czy krotsza linke sprzegla bo są dwa rodzaje do seja, z tego co slyszalem to te krotkie czesciej pękają i chcialbym to potwierdzic co wy na to? Jedno potwierdzenie juz mam kolega ma z krotsza linka i juz kilka razy pękla Ja mam dluzsza i narazie odpukac jest dobrze przebieg 52tys. |
Najszybciej pękają tanie zamienniki(często z przeznaczeniem -do seicento/cinguecento), oraz te , zle poprowadzone i regulowane na zasadzie 3 obroty w prawo panie, będzie dobrze-nic się nie należy, daj pan na piwo-taki mietek tylko poskręca Ci linkę w pancerzu, i raz to sprzęgło ciężko łazi drugi skraca się żywotność- |
|
|
|
 |
|