|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Centralny zamek Olsztyn |
Autor |
Wiadomość |
vernun
Bywalec
|
Wysłany: 21-10-2014, 21:45 Centralny zamek Olsztyn
Bolid: Sej |
|
|
Orientuje się może ktoś gdzie w Olsztynie(warmińsko-mazurskie) można dostać centralny zamek? Mam obok siebie jeden sklep tylko tam mają dwa rodzaje zamków i nie mają z funkcją otwierania bagażnika, na której trochę mi zależy. w ostateczności zamówię na allegro, jednak wolałbym na miejscu, żeby w razie czego nie wysyłać go na gwarancję |
|
|
|
 |
peter.k
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 22-10-2014, 22:09
Bolid: Seicento Sporting '02 |
|
|
siema, do głowy przychodzi mi Budwil na Żelaznej, lub Alsystem - kiedyś był na Pstrowskiego przy Tesco, obecnie w Bartągu. |
_________________  |
|
|
|
 |
vernun
Bywalec
|
Wysłany: 23-10-2014, 17:20
Bolid: Sej |
|
|
Dzięki za odpowiedź, dzisiaj byłem w jednym sklepie i oglądałem taki oto zamek: http://elektro-land.pl/za...0211-p-947.html . Jedyne co mnie zastanowiło to to, że na schemacie podłączenia jest możliwość otwierania bagażnika(w instrukcji kazali przytrzymać guzik z narysowaną syreną), a na pilocie były tylko dwa przyciski. W tym momencie się zawahałem, możliwe jest to, że np. trzeba przytrzymać dłużej guzik otwarcia samochodu, żeby otworzyć bagażnik? Ma ktoś może taki zamek? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|