SC Oklejenie - wieś czy ładnie |
Autor |
Wiadomość |
asdereq
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 27-02-2016, 22:19 SC Oklejenie - wieś czy ładnie
Bolid: SC |
|
|
Witam,
Mam czarne seicento i dostałem pokrowce z czerwonym środkiem no i padł taki pomysł aby okleić dach czerwonym carbonem a maskę i klapę czarnym. Seicento-maniacy co wy na to ? Jak to widzicie ? A może okleić na jeden kolor maskę, dach i klapę ? Jak jeden kolor to czarny czy czerwony ? Czekam na opinie i sugestie.
Pozdrawiam
Asdereq |
|
|
|
 |
krzyby
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 28-02-2016, 08:48
Bolid: Seicento Rally Car, BMW 528i |
|
|
Dla mnie ogólnie carbon to trochę festyn, szczególnie w innym kolorze niż czarny.
Miałem kiedyś Citroena C2 oklejonego czarnym matem i maskę w carbonie z racji, że lakier na masce był w takim stanie, że jedynie folia carbon była na tyle gruba żeby zniwelować ubytki lakieru. Ogólnie średnio to wyglądało.
Na czerwono okleiłem małe pioerdółki typu lusterka, lotka, listwy itp. Ogólnie wyglądało całkiem spoko?:
http://www.fotosik.pl/zdj...O5p1ehkQCvph76V |
|
|
|
 |
ryan_cooper5
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 28-02-2016, 13:20
Bolid: Seicento 0.9 & Stilo 1.9 JTD |
|
|
oklej dach czerwonym matem a do tego np lusterka, maski nie ruszaj bo bez sensu ewentualnie listwy boczne czerwone, ale najlepiej zrób sobie jakąś wizualizację w jakimś programie, zresztą co kto lubi jednemu podoba się carbon a innym nie, ile osób tyle zdań na ten temat zrób tak abyś Ty był zadowolony i nie spotkał swojegu autka na stronach typu wiocha itp |
|
 |
|