przewod antenowy |
Autor |
Wiadomość |
poziom
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 18-07-2009, 19:30 przewod antenowy
Bolid: seicento 900 |
|
|
witam, mam pytanie dotyczace przewodu antenowego, chciałbym wymienic poniewaz ten ktory mam jest do wyrzucenia. czytałem posty ktore tutaj sa i wiem jak wszytsko odkrecic poniewaz dzisiaj probowałem go wymienic i w pewnym momencie mialem schody !! wydawało mi sie ze wystrczy ze kupie kabel, koncowke do radia i bedzie dobrze, jednak kabel ktory podłaczam do anteny (klucz nr 10) jest oryginalna koncowke ktorej nie mozna rozwalic aby włozyc nowy kabel. wiec teraz pytanie, czy dostane taki kabel w sklepie ? a moze macie jakis patent na wymiane takiego kabla.
z gory dziekuje za podpowiedzi...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
damian83d
Mordenator

Pomógł: 15 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 492 Skąd: KNurów
|
Wysłany: 19-07-2009, 09:05
Bolid: SEICENTO |
|
|
nie rozumie o co ci chodzi każdy kabel jest mocowany tak ze odkręcasz śrubę i wyciągasz z oczka i wkładasz nowy ciągniesz bokiem w dol i do radia wiec nie rozumie tego problemu może jakieś foto??? |
_________________ bo Pamiętaj że,Gdy Uderzysz mnie-Oddam tak by Zabolało.! _ |
|
|
|
 |
elmo
Nałogowiec maruda

Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 338 Skąd: Radom
|
Wysłany: 19-07-2009, 10:41
Bolid: mobil: 00' S 1.1śpi na gazie |
|
|
zapytaj w sklepie elektrycznym/elektronicznym o taką końcówkę, jeśli tej oryginalnej nie możesz rozmontować |
_________________ [moje auto] |
|
|
|
 |
poziom
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 19-07-2009, 14:23
Bolid: seicento 900 |
|
|
damian83d napisał/a: | nie rozumie o co ci chodzi każdy kabel jest mocowany tak ze odkręcasz śrubę i wyciągasz z oczka i wkładasz nowy ciągniesz bokiem w dol i do radia wiec nie rozumie tego problemu może jakieś foto??? |
czyli według Ciebie mozna zdjac stary kabel z tego oczka ktore jest na srubie ciekaw jestem jakim cudem załozysz nowy, bo według mnie sie nie da. wiec najwyrazniej mielismy do czynienia z dwoma roznymi oczkami dlatego zadalem pytanie czy kupie gdzies nowy oryginalny kabel antenowy razem z tym oczkiem...badz samo oczko gotowe do montazu |
|
|
|
 |
|