| przewod antenowy | 

| Autor | Wiadomość | 

| poziom   nówka sztuka ;)

| 

|  Wysłany: 18-07-2009, 18:30   przewod antenowy Bolid: seicento 900
 | 
 |  
               | 
 |  
               | witam, mam pytanie dotyczace przewodu antenowego, chciałbym wymienic poniewaz ten ktory mam jest do wyrzucenia. czytałem posty ktore tutaj sa i wiem jak wszytsko odkrecic poniewaz dzisiaj probowałem go wymienic i w pewnym momencie mialem schody !! wydawało mi sie ze wystrczy ze kupie kabel, koncowke do radia i bedzie dobrze, jednak kabel ktory podłaczam do anteny (klucz nr 10) jest oryginalna koncowke ktorej nie mozna rozwalic aby włozyc nowy kabel. wiec teraz pytanie, czy dostane taki kabel w sklepie ? a moze macie jakis patent na wymiane takiego kabla. z gory dziekuje za podpowiedzi...
 pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| damian83d   Mordenator

| 

|    Wysłany: 19-07-2009, 08:05 Bolid: SEICENTO
 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie rozumie o co ci chodzi każdy kabel jest  mocowany tak ze odkręcasz śrubę i wyciągasz z oczka i wkładasz nowy ciągniesz bokiem w dol i do radia wiec  nie rozumie tego problemu może jakieś foto??? ![:] :]](images/smiles/cwaniak.gif)  ![:] :]](images/smiles/cwaniak.gif)  |  
				| _________________ bo Pamiętaj że,Gdy Uderzysz mnie-Oddam tak by Zabolało.! _
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| elmo   Nałogowiec
 maruda

| 

|  Wysłany: 19-07-2009, 09:41 Bolid: mobil: 00' S 1.1śpi na gazie
 | 
 |  
               | 
 |  
               | zapytaj w sklepie elektrycznym/elektronicznym o taką końcówkę, jeśli tej oryginalnej nie możesz rozmontować |  
				| _________________ [moje auto]
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| poziom   nówka sztuka ;)

| 

|  Wysłany: 19-07-2009, 13:23 Bolid: seicento 900
 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | damian83d napisał/a: |  	  | nie rozumie o co ci chodzi każdy kabel jest  mocowany tak ze odkręcasz śrubę i wyciągasz z oczka i wkładasz nowy ciągniesz bokiem w dol i do radia wiec  nie rozumie tego problemu może jakieś foto??? ![:] :]](images/smiles/cwaniak.gif)  ![:] :]](images/smiles/cwaniak.gif)  | 

czyli według Ciebie mozna zdjac stary kabel z tego oczka ktore jest na srubie
  ciekaw jestem jakim cudem załozysz nowy, bo według mnie sie nie da. wiec najwyrazniej mielismy do czynienia z dwoma roznymi oczkami  dlatego zadalem pytanie czy kupie gdzies nowy oryginalny kabel antenowy razem z tym oczkiem...badz samo oczko gotowe do montazu   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |