Bagażnik + uchwyty rowerowe do seicenta na 2 rower jakie?? |
Autor |
Wiadomość |
SPIRIT
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 07-07-2010, 12:17 Bagażnik + uchwyty rowerowe do seicenta na 2 rower jakie??
Bolid: Seicento |
|
|
Pomocy zamierzam kupić bagażnik i zamontować na nim rowery lecz nie wiem jaki ??proszę o pomoc i jeśli posiadacie jakieś do sprzedanie to proszę o kontakt:) |
|
|
|
 |
kaziulka
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 07-07-2010, 15:23
Bolid: FIAT |
|
|
Hej ja mam ten sam problem co kolega i prosze o pomoc w tym temacie :":) |
|
|
|
 |
Pmichnowicz
nówka sztuka ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 12 Gru 2008 Posty: 3 Skąd: Mielec
|
|
|
|
 |
SPIRIT
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 07-07-2010, 16:33
Bolid: Seicento |
|
|
Tak tylko jest tego multum nie wiem co wybrać dokładnie przeglądałem wiele stron , chciałbym połączyć cenę z jakością ponieważ jestem cały czas na dorobku , co myślicie o uchwytach zakładanych na klapę do sei ?? |
|
|
|
 |
Pmichnowicz
nówka sztuka ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 12 Gru 2008 Posty: 3 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 07-07-2010, 17:54
Bolid: Seicento 899 SX |
|
|
Powiem tak - jeśli chodzi o bazowy bagażnik na dach to miałem jak do tej pory do czynienia z firmą AutoMAX, bagażnik jeździ na dachu od dwóch lat, zima lato. Nie rdzewieje i jest solidny. Jeśli chodzi o Allegro to zakres cenowy ~150-170 PLZ powinien zapewnić dobry stosunek cena/jakość
Co do uchwytów rowerowych - wszystko zależy od zasobności portfela. Na co zwracałbym uwagę to
1. na mocowania do kół żeby nie były to plastikowe paski
2. mocowanie ramy - najlepiej gumowe wyprofilowane obejmujące rurkę
Z bagażnikami na klapę nie miałem do czynienia i szczerze powiem ze względu na rozmiary samochodu i "solidność" tylnej klapy, problemy z tablicą rejestracyjną i światłami tylnymi omijałbym to rozwiązanie wielkim łukiem. |
|
|
|
 |
urban787
nówka sztuka ;)
Pomógł: 10 razy Wiek: 63 Dołączył: 08 Lis 2009 Posty: 22 Skąd: Tarczyn
|
Wysłany: 08-07-2010, 08:40 Re: Bagażnik + uchwyty rowerowe do seicenta na 2 rower jakie
Bolid: seicento0,9 |
|
|
SPIRIT napisał/a: | Pomocy zamierzam kupić bagażnik i zamontować na nim rowery lecz nie wiem jaki ??proszę o pomoc i jeśli posiadacie jakieś do sprzedanie to proszę o kontakt:) | Belki kupiłem w FEU-VERT(170zł).Bardzo dobrej jakości.Uchwyty do mocowania roweru,najzwyklejsze po 37zł.Mocowanie kół taśmami z materiału.Chyba że chcesz zostawiać rowery bez opieki,wtedy uchwyty z zamkami na klucz(od 150złwzwyż) |
_________________ urban787 |
|
|
|
 |
|