Folia na szybe |
Autor |
Wiadomość |
sledzix
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 20-08-2009, 22:19 Folia na szybe
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
Witam mam takie pytanie koledzy czy można dokleić taki pasek na przedniej szybie na samej gorze taka osłona od słońca jezeli tak to jaką folie byście doradzili
P.S nie wiem gdzie zamiescic ten post wiec umieszczam go tutaj |
|
|
|
 |
osiolekBZ
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 21-08-2009, 00:06
Bolid: SC Sporting |
|
|
naklejałem koledze taki pasek 15cm w kolorze samochodu praktyczne ale czy ładne ?! są gusta i guściki A na szybie nie masz oryginalnego paska przeciw słonecznego |
|
|
|
 |
paker228
spamer team Lokalny Czepiacz

Pomógł: 69 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 1102 Skąd: ZMC
|
Wysłany: 21-08-2009, 09:19
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
osiolekBZ napisał/a: | A na szybie nie masz oryginalnego paska przeciw słonecznego |
a jest coś takiego jak oryginalny pasek przeciwsłoneczny?? jeszcze czegoś takiego nie widziałem /chyba/ |
|
 |
Ciacho
Skoda Lover
Pomógł: 76 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 21-08-2009, 09:42
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
Cytat: | a jest coś takiego jak oryginalny pasek przeciwsłoneczny?? jeszcze czegoś takiego nie widziałem /chyba/ |
fabrycznie nie ma i nie było ale jak sie wymienia szybe to można taką zapodać z paskiem i to wtedy jest git bajer |
|
 |
osiolekBZ
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 23-08-2009, 18:55
|
|
"Pasek" tz o oryginalne przyciemnienie mi chodziło w kolorze zielonym najczęściej / nie spotkaliście sie koledzy nigdy z oryginalnym przyciemnieniem
albo nie albo sie czepiacie |
|
|
|
 |
centowariat
nówka sztuka ;)
Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 30 Sty 2009 Posty: 37 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-08-2009, 19:39
Bolid: 1.2T |
|
|
osiolekBZ napisał/a: | "Pasek" tz o oryginalne przyciemnienie mi chodziło w kolorze zielonym najczęściej / nie spotkaliście sie koledzy nigdy z oryginalnym przyciemnieniem
albo nie albo sie czepiacie |
orginalnie fiat nie wypuszczal seicento z takim paskiem
tak jak kolega wyzej napisal dostepne sa jedynie w przypadku wymiany szyby czolowej na zamiennik np. pilkingtona (tu powinny byc dostepne z niebieskim badz zielonym paskiem)
gotowy pasek ciezko zdobyc jak juz znajdziesz pasek to najczesciej z jakimis napisami, gladkich transparentnych jeszcze nie spotkalem
jakims rozwiazaniem jest odwiedzic zaklad przyciemniajacy szyby i u nich zobaczyc czy maja folie ktora by cie zainteresowala (chodzi mi o kolor) |
_________________ NIECH MOC BEDZIE POD NAMI
PRANIE TAPICERKI WARSZAWA
DETAILING VALETING dobre ceny |
|
|
|
 |
osiolekBZ
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 24-08-2009, 10:31
|
|
Jest taka folia transparentna, którą przykleja sie od wewnątrz.
Szukajcie w sklepach z foliami i artykułami do reklam i pytać o folie transparentną do kasetonów świetlnych, są różne kolory jeśli dobrze pamiętam to około 15kolorów i odcieni.
Albo trzeba podjechać do firmy która zajmuje sie reklamą (oklejaniem samochodów np.) jak coś zapraszam do mnie bo akurat mam firmę reklamową i robie takie rzeczy |
|
|
|
 |
|