|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Pompa Paliwa. |
Autor |
Wiadomość |
Arturro
nówka sztuka ;)
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 4 Skąd: Wołomin
|
Wysłany: 21-11-2010, 21:23 Pompa Paliwa.
Bolid: Seicento 0.9 SX LPG |
|
|
Panowie powiedzcie co się stało? Widziałem niżej post na ten sam temat,ze nie chodzi na paliwie bo wyjeżdził do końca,kiedys też tak miałem wyciągnąłem tą rurke i było dobrze,ale nie o to się rozchodzi właśnie. Wczoraj zaparkowałem mojego seja na parkingu i wszystko do samego końca było wporządku. Dziś zachodzę i na benzynie nie pali,na gazie tak. Wyciągałem ta rurkę,pompowałem pompką w przewody bo może coś się zapchało,ale nie,nic nie pomogło. Przy przekręcaniu słychać było że pompka się załącza. Jednak uznałem że ją wyjmę,bo może ona się zapchała, przeczyściłem,chodzi (brzęczy) Ale nie podaje benzyny, nie spaliła się,ale nie podaje benzyny,co mogło się stać. Liczę się już z tym ze kupie nową,ale może ktoś miał już taki problem? To bym na bank się upewnił że to ona i jej dalsze czyszczenie nie ma sensu. |
|
|
|
 |
Torrence
Nałogowiec

Pomógł: 29 razy Dołączył: 25 Kwi 2010 Posty: 743 Skąd: WPN/WD
|
Wysłany: 21-11-2010, 22:00
Bolid: ?koda Fabia |
|
|
Może jakiś brud dostał sie do środka skoro nie podaje paliwa. Innego wyjścia chyba nie ma. |
_________________  |
|
|
|
 |
n30x
Bywalec

Pomógł: 16 razy Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 57 Skąd: Knurów / Kielce
|
Wysłany: 21-11-2010, 22:23 Re: Pompa Paliwa.
Bolid: Seicento 899 - 2001r |
|
|
Arturro napisał/a: | Panowie powiedzcie co się stało? Widziałem niżej post na ten sam temat,ze nie chodzi na paliwie bo wyjeżdził do końca,kiedys też tak miałem wyciągnąłem tą rurke i było dobrze,ale nie o to się rozchodzi właśnie. Wczoraj zaparkowałem mojego seja na parkingu i wszystko do samego końca było wporządku. Dziś zachodzę i na benzynie nie pali,na gazie tak. Wyciągałem ta rurkę,pompowałem pompką w przewody bo może coś się zapchało,ale nie,nic nie pomogło. Przy przekręcaniu słychać było że pompka się załącza. Jednak uznałem że ją wyjmę,bo może ona się zapchała, przeczyściłem,chodzi (brzęczy) Ale nie podaje benzyny, nie spaliła się,ale nie podaje benzyny,co mogło się stać. Liczę się już z tym ze kupie nową,ale może ktoś miał już taki problem? To bym na bank się upewnił że to ona i jej dalsze czyszczenie nie ma sensu. |
Skoro był taki temat to należało sie do niego podłączyć a nie zakładać nowy! Zresztą w tamtym temacie masz pełno sposobów co należy zrobić nikt Ci nie będzie pisał tego drugi raz... |
|
|
|
 |
Koojoot
nówka sztuka ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Paź 2008 Posty: 5 Skąd: Szczecin-Koszalin
|
Wysłany: 22-11-2010, 16:04
Bolid: Panda VAN 1.1 |
|
|
Być może podjąłeś nie udaną próbę odpowietrzenia pompy... spróbuj może innym sposobem z postu poniżej tak jak piszę koledzy. |
_________________ Było:
Seicento VAN 1.1 SPI - 1999 rok
Jest:
Panda VAN 1.1 - 2006 rok |
|
|
|
 |
Ania
stokrotka

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 16 Lut 2010 Posty: 1328 Skąd: Suwałki
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|