FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pompa Paliwa.
Autor Wiadomość
Arturro 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 21-11-2010, 21:23   Pompa Paliwa.
   Bolid: Seicento 0.9 SX LPG

Panowie powiedzcie co się stało? Widziałem niżej post na ten sam temat,ze nie chodzi na paliwie bo wyjeżdził do końca,kiedys też tak miałem wyciągnąłem tą rurke i było dobrze,ale nie o to się rozchodzi właśnie. Wczoraj zaparkowałem mojego seja na parkingu i wszystko do samego końca było wporządku. Dziś zachodzę i na benzynie nie pali,na gazie tak. Wyciągałem ta rurkę,pompowałem pompką w przewody bo może coś się zapchało,ale nie,nic nie pomogło. Przy przekręcaniu słychać było że pompka się załącza. Jednak uznałem że ją wyjmę,bo może ona się zapchała, przeczyściłem,chodzi (brzęczy) :P Ale nie podaje benzyny, nie spaliła się,ale nie podaje benzyny,co mogło się stać. Liczę się już z tym ze kupie nową,ale może ktoś miał już taki problem? To bym na bank się upewnił że to ona i jej dalsze czyszczenie nie ma sensu.

Torrence 
Nałogowiec

Wysłany: 21-11-2010, 22:00   
   Bolid: ?koda Fabia

Może jakiś brud dostał sie do środka skoro nie podaje paliwa. Innego wyjścia chyba nie ma.

n30x 
Bywalec

Wysłany: 21-11-2010, 22:23   Re: Pompa Paliwa.
   Bolid: Seicento 899 - 2001r

Arturro napisał/a:
Panowie powiedzcie co się stało? Widziałem niżej post na ten sam temat,ze nie chodzi na paliwie bo wyjeżdził do końca,kiedys też tak miałem wyciągnąłem tą rurke i było dobrze,ale nie o to się rozchodzi właśnie. Wczoraj zaparkowałem mojego seja na parkingu i wszystko do samego końca było wporządku. Dziś zachodzę i na benzynie nie pali,na gazie tak. Wyciągałem ta rurkę,pompowałem pompką w przewody bo może coś się zapchało,ale nie,nic nie pomogło. Przy przekręcaniu słychać było że pompka się załącza. Jednak uznałem że ją wyjmę,bo może ona się zapchała, przeczyściłem,chodzi (brzęczy) :P Ale nie podaje benzyny, nie spaliła się,ale nie podaje benzyny,co mogło się stać. Liczę się już z tym ze kupie nową,ale może ktoś miał już taki problem? To bym na bank się upewnił że to ona i jej dalsze czyszczenie nie ma sensu.

Skoro był taki temat to należało sie do niego podłączyć a nie zakładać nowy! Zresztą w tamtym temacie masz pełno sposobów co należy zrobić nikt Ci nie będzie pisał tego drugi raz...

Koojoot 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 22-11-2010, 16:04   
   Bolid: Panda VAN 1.1

Być może podjąłeś nie udaną próbę odpowietrzenia pompy... spróbuj może innym sposobem z postu poniżej tak jak piszę koledzy.
Panda VAN 1.1 - 2006 rok

Ania 
stokrotka

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 22-11-2010, 16:30   
   Bolid: Fiat

http://www.seicento.pl/vi...ht=pompa+paliwa

Odpowiedz do tematu