AWB-40 SubWoofer Pod Siedzenie |
Autor |
Wiadomość |
attila1356
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 13-01-2014, 11:53 AWB-40 SubWoofer Pod Siedzenie
Bolid: Seicento 900 |
|
|
Witam!
Stalem się posiadaczem seicento 98 rocznik zakupiony po znajomości od pierwszego właściciela za naprawdę niewielkie pieniądze ale z racji ze właścicielem była osoba starsza auto jest dosyć biednie wyposażone za to zadbane i serwisowane regularnie.
Postanowiłem co nieco dodać oczywiście w miarę rozsądnej cenie gdyz auto raczej wkrótce trafi do rak mojej kobiety która raczej nie doceni włożonej pracy i wkładu finansowego.
Odkopałem w garażu subwoofer który kiedyś kupiłem za granica docelowo montowane pod siedzenie i tego tez bym się chciał trzymać żeby w miarę możliwości nie zawalać i tak niedużego bagażnika.
Model subka AWB-40 specyfikacja:
- Max. Moc 40W
Input Level:
- Aux 150mV + 150mV (AT Gain Max.)
- Speaker Line 1V + 1V (AT Gain Max.)
- DC. 12V GroundPanel frontowy:
- Gain adj (głośność)
- Phase: -90° / 0° / 90° / 180°
- Filter: 80Hz / 100Hz / 120Hz
Wymiary:
30cm / 21cm / 9cm
Mi dane niewiele mówią gdyz jestem raczej laikiem w sprawach audio (lubię posłuchać ale nie znam się kompletnie na parametrach).
Moje pytanie jest następujące:
Czy miał ktoś styczność z tego typu subwooferami?
Czy rzeczywiście można się spodziewać jakiegoś sensownego efektu poza masażem spod siedzenia?
Oraz najważniejsze czy możecie mi polecić jakieś sensowne głośniki które mógłbym zamontować żeby współgrały z subkiem ponieważ montowane seryjnie które obecnie posiadam są już na wyczerpaniu a poza tym pewnie zostałyby zdominowane przez bas. |
|
|
|
 |
attila1356
nówka sztuka ;)

|
Wysłany: 14-01-2014, 22:00
Bolid: Seicento 900 |
|
|
Za dużo odpowiedzi nie ma także sprecyzujmy temat.
Może miał ktoś kiedykolwiek styczność z jakimkolwiek subwooferem aktywnym mocowanym pod siedzenia? - jakakolwiek opinia na ich temat?
O głośniki w poście powyżej chodziło mi mocowane w deskę rozdzielczą także nie mogą być wielkich rozmiarów i byłoby dobrze jakbym się zmieścił w powiedzmy 100-150zł.
Radio mam firmy JVC 4x45W.
Będę wdzięczny za jakąś odpowiedź. |
|
|
|
 |
|