|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Głośniki USB |
Autor |
Wiadomość |
grzes20
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 22-11-2014, 10:43 Głośniki USB
Bolid: Fiat Seicento 1.1 |
|
|
Witam, szukałem podobnego wątku na forum, ale niczego takiego nie znalazłem, mianowicie kupiłem niedawno seiciaka bez radia i wymysliłem, że zamiast inwestować dwie stówy lub więcej w radyjko uznałem, że skoro i tak go nie słucham, a tylko muzyki z telefonu taniej i prościej wyjdzie kupić dwa małe głośniczki do lapków zasilanych usb i podłączyć prze jacka iphona, moje pytanie brzmi czy po podłączeniu do zapalniczki przez ładowarkę usb to wszystko zadziała? Audiofilom od razu zaznaczam, że specjalnie na super jakości mi nie zależy, ważne, żeby w miarę grało, planuję jakoś poprzyklejać je po obu stronach pod nawiewami, chodzi mi o logitechi http://allegro.pl/glosnik...4804242489.html
Liczę na rzeczowe odpowiedzi i nie-hejtowanie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rollo1323
spamer team

Pomógł: 44 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Lip 2010 Posty: 1131 Skąd: B-B/Székesfehérvár
|
Wysłany: 22-11-2014, 12:36
Bolid: Seicento Young |
|
|
Pewnie jeszcze będziesz musiał zainwestować w taką przejściówkę
http://allegro.pl/adapter...4802233068.html
Informatykiem jestem, ale z tego co kojarzę, wyjście USB ma 5V, podobnie pisze na tej przejściówce więc powinno to spokojnie zgrać.
Jako audiofil mogę ci jeszcze powiedzieć, że po pewnym czasie będzie ci brakowało mocniejszego dźwięku i lepszego podbicia basu. |
_________________ Mój Żółw
 |
|
|
|
 |
intermis
Bywalec

Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 17 Gru 2008 Posty: 62 Skąd: Jędrzejów
|
Wysłany: 22-11-2014, 13:57
Bolid: Seicento Sporting 1.1 SPI / 1.2 MPI |
|
|
Tak, zadziała taki sposób instalacji. |
|
|
|
 |
grzes20
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 22-11-2014, 22:01
Bolid: Fiat Seicento 1.1 |
|
|
Ok, dzięki za odpowiedzi, temat do usunięcia.(chociaż w sumie może się komuś przydać) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|