Kołpaki 50th |
Autor |
Wiadomość |
Uther
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 05-09-2009, 14:12 Kołpaki 50th
Bolid: Fiat Seicento |
|
|
Przeglądając zdjęcia SC w Internecie w poszukiwaniu odpowiednich dla mnie kołpaków natrafiłem na wersję 50th. Czy ktoś wie, czy można gdzieś kupić kołpaki z tej wersji, czy w ogóle tam były kołpaki? Na wszelki wypadek zamieszczam link do zdjęcia.
http://www.netcarshow.com...allpaper_03.htm |
|
|
|
 |
ŁukaszW
nówka sztuka ;)
Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 30 Kwi 2008 Posty: 44 Skąd: Żyrardów
|
Wysłany: 05-09-2009, 14:21
Bolid: 1.1 MPi 2002 |
|
|
Prawie identyczne mają punto II. Tyle, że nie w tym kolorze(swoją drogą okropnym ) |
|
|
|
 |
Ciacho
Skoda Lover
Pomógł: 76 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 05-09-2009, 17:26
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
ŁukaszW napisał/a: | Prawie identyczne mają punto II. Tyle, że nie w tym kolorze(swoją drogą okropnym ) |
no te z Punto są całkiem identyczne, tylko że kolor mają normalny
mała uwaga: te kołpaki nie pasują na zwykłe felgi od seicento (te co mają wzorek w "jajka" ), gdyż w związku z powyższym odnośnie punto, pasują one na felgi od punto II, mające ET 35, zamiast seryjnych 33
tzn da sie je założyć na seryjne felgi od sc ale bedzie taki tuning "hide wentyl" bo sie dziura na wentyl nie zgadza...
a wiem o tym bo mnie życie nauczyło |
|
 |
qms
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 05-09-2009, 20:59
Bolid: Seicento 2004 MPI, Opel Astra III |
|
|
Ciacho napisał/a: |
tzn da sie je założyć na seryjne felgi od sc ale bedzie taki tuning "hide wentyl" bo sie dziura na wentyl nie zgadza...
a wiem o tym bo mnie życie nauczyło |
hehe mnie tez;) sie zdziwilem jak z ojcem zakladalismy je czemu nie pasuja nio;)
nio ale nawet teraz takie "oryginalne" sa ... minusem, ze sie troszke bardziej brudza od standardowych.. ale plusem to sie wyrozniaja kolorem;) |
|
|
|
 |
nelvana
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 23-09-2009, 17:24
Bolid: FIAT 600 50-th anniversary |
|
|
To są fajne kołpaczki, ale niestety nie na polskie drogi. Jeżdżę z takimi już 4 lata (dziś dokładnie) i przyznam że nie wyglądają już fajnie. Obtłuczone są solidnie. No i ja mam je w kolorze nadwozia, więc jeszcze jako tako to wygląda, ale do innego koloru ja ich nie widzę za bardzo. |
_________________ Nic na siłę... Wszystko młotkiem |
|
|
|
 |
|