Borki 2009 - relacje |
Autor |
Wiadomość |
g0sc
Największy Maruda w Mieście
|
|
|
|
|
zejk
śnieżna felga
|
Wysłany: 25-04-2009, 21:31
Bolid: SC 1.2 16v hybryda club |
|
|
g0sc napisał/a: | Pozdrowionka dla wszystkich oklepanych na tamie |
I wzajemnie. Szkoda, że mój wóz miał małe lusterka i nie widziałem wiele za sobą na tamie, ale liczę na fajne zdjęcia od współtowarzyszy.
Edit:
http://rapidshare.com/fil...9uncut.mov.html
filmik z parady, jakość raczej marna, bo fotoaparatem robiony, ale co tam. |
_________________ www.centomania.tm44.pl
www.zalbart.pl
Felg lakierowanie proszkowe i piaskowanie PW
Borki 2009 numer boczny 53
Borki 2010 numer boczny 53
Borki 2011 placówka zamiejscowa Sypniewo numer boczny 53 |
|
|
|
|
Kooboosh
Nałogowiec t-jet
|
Wysłany: 26-04-2009, 00:26
Bolid: Seicento 1.4t |
|
|
1. http://www.youtube.com/watch?v=sKYCF2FLIx8
2, chwalić się kto był, bo jakoś mało osób wyczaiłem z sc.pl
3. Zejk, error wyskakuje.... szybko rozchwytali te 10 razy
PS. Szczególne podziękowania dla Blondasa.... w sprawie, którą opiszę na pewno...ale później, nie o tej porze |
|
|
zejk
śnieżna felga
|
Wysłany: 26-04-2009, 08:33
Bolid: SC 1.2 16v hybryda club |
|
|
Kooboosh napisał/a: | 3. Zejk, error wyskakuje.... szybko rozchwytali te 10 razy |
Parada2009uncut.mov
Teraz powinno już być dobrze.
Kooboosh napisał/a: | 2, chwalić się kto był, bo jakoś mało osób wyczaiłem z sc.pl |
Byłem i jakoś wielu z sc.pl nie dopatrzyłem, sam dla zmyły przyjechałem żółtym CCS-em ale tabliczkę zatknąłem na zderzak. |
_________________ www.centomania.tm44.pl
www.zalbart.pl
Felg lakierowanie proszkowe i piaskowanie PW
Borki 2009 numer boczny 53
Borki 2010 numer boczny 53
Borki 2011 placówka zamiejscowa Sypniewo numer boczny 53 |
Ostatnio zmieniony przez zejk 26-04-2009, 09:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
szymonek
ĄĄĘĘĘ
Wiek: 36 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 2645 Skąd: 54° 05'N 22° 56'E
|
Wysłany: 26-04-2009, 08:34
Bolid: 1E 187 |
|
|
Kooboosh ja byłem, widziałem pare osób w tym i Ciebie - chyba z relacji kury poszedł przewód paliw. ?? |
|
|
Kooboosh
Nałogowiec t-jet
|
Wysłany: 26-04-2009, 09:17
|
|
szymonek, no to czemu nie podszedłeś i nie zagadałeś?? Z wielką przyjemnością bym poznał
KurczaK, miło było poznać
Od Kurczaka wiedziałem, że jest trochę ludzi z administracji forum.... ale z takiej ogólnej wiary to wyczaiłem tylko jednego kolegę w niebieskim seju z badlookiem na blachach GA bodajże, bo ramki miał, które wysyłałem...
No i kolege Blondasa, to od razu jak wjechałem spotkałem
A przygoda była PRZEDNIA!
Jak pewnie niektórzy poczuli na paradzie Ci co mieli okazje być na Borkach, jakieś 2 kilometry parady i zaczęło zajeżdżać benzyną niemiłosiernie.... Niestety to ode mnie... pękł przewód paliwowy.... Czekałem na ta paradę, a głównie na przybicie piątki centomanii, ale się nie doczekałem (trzeba będzie za rok to dokończyć). Musiałem zjechać na bok.... parada przejechała... a ja sobie kombinuje pod maską, co by tu jakby.... niestety bez jakichkolwiek narzędzi nie ma roboty.... AŻ TU NAGLE zatrzymuje się biemdabliu i wychodzi 4 Panów.... już myślę... no tak, jeszcze wpi.....dol a tu nie! Panowie pytają, co się stało i czy mogą pomóc, bo Oni też na Borki, tylko jeden sej im się dzień wcześniej wy... znaczy zepsuł.... i proszę, kombinerki, śrubokręt.... i działamy co można.... dla dodania sił mojego pasażera poczęstowali duuużym łykiem napoju %, żeby się chłopak rozweselił Ale niestety.... nie da się tak łatwo rozlatującego przewodu paliwowego zastąpić jeszcze bardziej rozlatującym
Na pomoc przyjechał kolega Blondas. Na hol i do ośrodka. Ale niestety blondasowy sej jest świetny, ale gwint, gdzie się wkręca ucho do holowania ma dość sfatygowane i w pewnym momencie przy pewnym naprężeniu podczas holowania Jego ucho wystrzeliło jak z procy w moją stronę!!! Ja już widziałem ten kawał metalu w szybie.... ale na szczęście zrobiła się mała ryska na słupku między drzwiami, a szybą
W tym momencie przyjechał z pomocą Piotr_01 z AK (sorry jesli nie pamiętam dokładnie nicków... ale z głowy piszę) i On mnie dociągnął do ośrodka....
W ośrodku z pomocą przyszli centomaniacy z odpowiednim sprzętem, rurkami, narzędziami za pomocą których udało się doprowadzić seja do domu pod Warszawę na przewodzie paliwowym na TRYTYTKI Ach... sprzęt każdego tunningowca
Generalnie wrażeń sporo.... bo jakby po drodze coś się zbabrało, to ani narzędzi, ani niczego..... ale udało się dojechać do domu
Dzieki jeszcze raz Blondasowi i innym, którzy braki czynny udział w ratowaniu mojego seja |
Ostatnio zmieniony przez Kooboosh 26-04-2009, 09:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ciacho
Skoda Lover
Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 26-04-2009, 10:00
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
Kooboosh napisał/a: | Krysia, o Tobie wiedziałem, że jesteś z relacji Kurczaka, ale niestety nie dojrzałem.... jak podobnie Szymonka, Jerzyka....Ciacho Bo chyba też był |
byłem byłem, choć do tej pory nie moge w to uwierzyć |
|
|
zibik76
niezawodna VANna
|
Wysłany: 26-04-2009, 10:17
Bolid: sejo van |
|
|
było świetnie, w następnym roku biorę nocleg bo 22h na nogach to przegięcie |
|
|
|
|
TVC
Nałogowiec 4performance club
Wiek: 45 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 754 Skąd: Wolne Miasto Gdańsk
|
Wysłany: 26-04-2009, 11:03
Bolid: Lancia Lybra SW 1.8 16V |
|
|
GA to KARAN podobno 3 miejsce na najglosnieszy wydech |
_________________ Tarcze Mikoda, Zimmermann i Mintex, Klocki MINTEX,FERODO DS PERFORMANCE szczegóły na GG i PW |
|
|
|
|
Walus
Nałogowiec
|
Wysłany: 26-04-2009, 12:28
Bolid: GrandeCento |
|
|
Jak widac malo popularne jest nasze forum bo ciezko bylo kogokolwiek wypatrzec samochody nie oklejone, coprawda nie ma przymusu ale lepiej by sie lapalo kontakt bo z twarzy sie nie znamy, Kuba zapomniales ze homer jeszcze byl wygral najjnizsze auto zlotu.
Ogolnie ja i Kooboosh, zalliczamy zlot do bardziej udanych organizatorzy postarali sie by sie nie nudzic. Pawelec, szkoda ze Cie nie bylo ale przeciez wiadomosc o zlocie byla juz hen hen wiec chyba mozna bylo sobie grafik ulozyc czy cos |
_________________ Cinquecento 1.4 16v: http://www.seicento.pl/vi...p=149554#149554
Sejo 1.1: http://www.seicento.pl/viewtopic.php?t=10240
Cinque 0.9: http://www.sporting.friko.pl/galeriacc25.htm |
|
|
|
|
g0sc
Największy Maruda w Mieście
|
|
|
|
|
DuroneK
nówka sztuka ;)
|
|
|
|
|
Kooboosh
Nałogowiec t-jet
|
Wysłany: 26-04-2009, 13:20
|
|
Ja nie mówię, że nikogo nie było... Widziałem Ahamaya, czy Tazwałego
Po prostu nie zlokalizowaliśmy się, a jeśli już to przypadkiem |
|
|
rafalprzystojny
nówka sztuka ;)
Wiek: 39 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 29 Skąd: ?ląsk-Chorzów
|
Wysłany: 26-04-2009, 13:45
Bolid: Sejo-lupo |
|
|
gdzie moge znaleźć jakie auta (zdjęcia) dostało nagrody i za co ?? |
_________________ Sejo każdy lubi, Sejo każdy zna, Sejem każdy jeździ, Żoneczka oraz JA
To nie ScLupo, tylko LUPOCENTO
|
|
|
|
|
DIK
Nałogowiec
Wiek: 36 Dołączył: 08 Lis 2006 Posty: 314 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 26-04-2009, 14:10
Bolid: resztki SC, żonowóz |
|
|
ELO...
I ja byłem.... to moje 3 borki i stwierdzam że bardzo bardzo pozytywnie parada świetna... widok na tamie coś genialnego.....
Nawet brałem udział w KZK i za drugim przejazdem niestety walnełem panę... ( stał dziad na kobyłce ) coś na torze było nie dosprzątane tylko to jest dla mnie małym minusikiem...
dobrze że skończyło się tylko strata 20zł u wulkanizatora inni na chłodnice zbierać musieli
POZDRO
DIK |
|
|
|
|
|