Spoty w woj. śląskim - Centośląsk |
Autor |
Wiadomość |
rafal8818
spamer team Cento?lązak

|
|
|
|
 |
TresH
Nałogowiec Spamer Przodowy!

Wiek: 34 Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 381 Skąd: south west
|
Wysłany: 10-01-2012, 23:59
Bolid: sc |
|
|
Ale lista tutaj nic nie da Rafał. Tutaj trzeba działać po prostu.
To jest tak jak z listą na spota wszyscy się piszą, a jak przychodzi co do czego to połowy niema |
_________________ "...bo tak naprawdę niema nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..." |
|
|
|
 |
tomzp [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2012, 23:59
|
|
|
rafal8818 napisał/a: | tomzp napisał/a: | no to już mamy 4 osoby + reszta która komentuje, że wypali jak bd dużo osób ale nikt sie póki co nie pisze:) to jak Panie i Panowie? |
to co kolejna lista |
może zróbmy tak:
Każdy chętny niech pisze do mnie i do Rafała na prv i my zrobimy wspólna listę i wstawimy i bd na bieżąco uzupełniać pasuje?
Poza tym ogłaszam Konkurs na "Wlepkę SCG" zwycięzca ma lepkę za free
tak na dobry start! |
Ostatnio zmieniony przez tomzp 11-01-2012, 00:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TresH
Nałogowiec Spamer Przodowy!

Wiek: 34 Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 381 Skąd: south west
|
Wysłany: 11-01-2012, 00:03
|
|
Wszystko i tak wyjdzie w praniu jak to mówią |
_________________ "...bo tak naprawdę niema nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..." |
|
|
|
 |
rafal8818
spamer team Cento?lązak

|
|
|
|
 |
GrzesiekFCBM
nówka sztuka ;)
|
|
|
|
 |
molek
spamer team

|
Wysłany: 11-01-2012, 00:22
|
|
zamiast kombinować z jakimis głupimi forami, to lepiej zarejestrować sie na Autokąciku i udzielać sie w regionalnych kącikach... po co tworzyć coś nowego jak stare funkcjonuje...
no chyba ze sie boicie stałych bywalców na spotach... |
|
|
|
 |
rafal8818
spamer team Cento?lązak

|
Wysłany: 11-01-2012, 00:36
Bolid: Seicento S-Class 1.1 66.6KM |
|
|
Stałych bywalców również zapraszamy Chodzi o to, że na Śląsku nie ma żadnej Cento grupy i chcemy to nadrobić a co do regionalnych kącików...
np. grupa "zDolny Śląsk" na AK wcale nie przeszkadza jakoś funkcjonować Wrocławskiemu oddziałowi Centomanii więc i w tym przypadku nie widzę problemu funkcjonowania razem z Silesia Teamem |
_________________ Szczyrk 2014 - #75
Było Seicento 1.1 66HP-> http://www.seicento.pl/viewtopic.php?t=30393
Jest Lew 308 1.6 112HP http://www.seicento.pl/vi...r=asc&start=757 |
|
|
|
 |
mariusz1606
Nałogowiec

|
Wysłany: 11-01-2012, 00:36
Bolid: SC 0.9,SC 1.1-> 1.2 16V, GS500E |
|
|
no dobra wszystko ładnie pięknie, powiedzmy będzie forum, teraz jest zainteresowanie i iluś tam chętnych, ok, a jak forum zamierza się utrzymać? sam jestem od jakiegoś czasu na Płockim Forum Motoryzacyjnym. Użytkowników zarejestrowanych jest ok 160 i na początku roku robią zrzutę na utrzymanie serwera, tzn admin zapłacił reszta ma się złożyć i oddać mu. Myślę że tu byłby podobnie. Według mnie Molek dobrze mówi, tzn zarejestrować na AK i udzielać w regionalnych. Użytkowników będzie dwudziestu? może. I jeden będzie płacił za wszystkich żeby utrzymać forum, a później skłócicie się o 5zł. |
|
 |
rafal8818
spamer team Cento?lązak

|
Wysłany: 11-01-2012, 00:50
|
|
Zrobicie jak będziecie uważali a o $$ narazie się nie martwcie.
Na dobry początek wystarczy forum a takowe można założyć za darmo ... a strona i inne ( dalekosiężne plany które mogą nigdy nie zostać zrealizowane jak wszyscy będą pytać po co i na co ) |
|
|
|
 |
molek
spamer team

|
Wysłany: 11-01-2012, 01:24
|
|
rafał nie obraź sie ale jesteś młody i głupi, ponad 4 lata temu zakładaliśmy Cento Group Południe i powiem wprost mija sie to z celem bo to są wieczne kłótnie o każdą złotówke, pozatym powiedz mi jak ty sobie wyobrażasz spotowanie, co pewno wszyscy maja cisnąć na katowic?
dwa, użytkowników bedzie aktywnych hum z 15-20 max 30, to tyle za czasów świetności centomani bielskiej przyjeżdzało na spoty bez jakiegoś ustalania tylko poprostu co czwartek...
od tego jest Silesia Team na autokąciku zeby sie zbierać, tak samo jest Beskidzki Kącik Motoryzacyjny, userii jest sporo wiec co za problem?
zakładać chcesz coś co nowe jak stare funkcjonuje dobrze, mozna jedynie nasycić obecne forum autokacik.pl i kąciki nowymi twarzami ot co
pozatym uwierz mi ze mi czy raviqowi czy innym z podbeskidzia nie kali sie jechać 200km w obie strony |
|
|
|
 |
Lisek
spamer team
|
Wysłany: 11-01-2012, 01:42
Bolid: Sc |
|
|
molek napisał/a: | rafał nie obraź sie ale jesteś młody i głupi |
molo a ty to już dziadek jesteś ?
molek napisał/a: | zakładać chcesz coś co nowe jak stare funkcjonuje dobrze, mozna jedynie nasycić obecne forum autokacik.pl i kąciki nowymi twarzami ot co |
co jak co ale tu przyznać muszę molkowi rację. cholernie ciężko coś takiego ogarnąć... przez miesiąc może dwa będzie fajnie. na spoty może będzie jeździło te 50% SCG. ale potem się to rozpadnie. zostanie samo forum na którym będzie gadało może 5 osób, które w końcu stwierdzi, że lepiej było na sc.pl.
razem z kulkiem i chyba kaskaderem też kiedyś próbowaliśmy coś ogarnąć z "centomania wlkp." czy jakoś tak- i co? i LIPA
fajnie się zakłada, gada na początku ale potem już jest ciągle pod górkę.
tak na marginesie- na AK jest ludzi jak ... ekhem i o to chodzi. sam nawet nie wiedziałem że w jeleniej jest jakaś grupa z moich okolic (tak około 50km) na sc.pl udziela się może 5 osób. 3 sobie dodałem skądś bo przypominam sobie tylko czyzyka i folgiego.
róbta co chceta panowie ale chyba lepiej jak kilka osób dołączy do starej ekipy niż mają sami kombinować. |
|
|
|
 |
molek
spamer team

|
Wysłany: 11-01-2012, 01:55
|
|
nie patrz na date założenia tego konta, bo jeżeli sie nie myle to z 2 konta zostały mi skaksowane to jest 3cie tutaj, do tego z cento mam doczynienia od 16 roku życia czyli dobre 6 lat, u siebie przerabiam 4rty silnik, dodatkowo parenaście swapów zrobilem, i nie jedno auto z moją pomoca jeździ tutaj czy na ak, od pierdółek po swapy, a jak cento Ci sie znudzi to zapraszam jakaś bete 300-400? 500 konną nie ma problemu sie zbuduje
dobra dość prywaty |
|
|
|
 |
ignac2004
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 11-01-2012, 09:02
Bolid: CC 899 SPi SX |
|
|
Zróbcie kolejną grupę tak jak słynne cento group południe - ekipa się rozpadnie i wszyscy wrócą do jamki
po wo dze nia
Coś ktoś mówił o VWslask - z tym, że to jest forum dla wszystkich modeli VW a nie tylko np. golfa czy vento. Idąc tym tokiem myślenia - należałoby zrobić forum dla posiadaczy fiatów
Kolejna sprawa - ile będzie userów? 15?
IMO gra nie warta świeczki |
_________________ ignacsworkshop.blogspot.com |
|
|
|
 |
rafal8818
spamer team Cento?lązak

|
Wysłany: 11-01-2012, 11:39
|
|
molek napisał/a: | rafał nie obraź sie ale jesteś młody i głupi, |
Nie no fakt jestem młody ( rocznikowo rok starszy od Ciebie )
molek napisał/a: | dwa, użytkowników bedzie aktywnych hum z 15-20 max 30, to tyle za czasów świetności centomani bielskiej przyjeżdzało na spoty bez jakiegoś ustalania tylko poprostu co czwartek... |
No widzisz to się macie fajnie bo my jak się zgadujemy na seicento.pl to max jaki osiągnęliśmy było 15 samochodów. Normalnie jest to liczba 6-7 a często mniej
Więc wspomniane 20 a max 30 było by sporym postępem
molek napisał/a: | od tego jest Silesia Team na autokąciku zeby sie zbierać, tak samo jest Beskidzki Kącik Motoryzacyjny, userii jest sporo wiec co za problem? |
Nie wiem jak u was na Beskidzkim ale na silesi spoty są 5-8 osobowe
molek napisał/a: | pozatym uwierz mi ze mi czy raviqowi czy innym z podbeskidzia nie kali sie jechać 200km w obie strony |
Szczerze ?? Wiem że macie swoją grupę i nawet was nie liczyłem bo to ma być grupka ludzi mieszkających blisko jakiegoś miasta tak jak to jest z grupą Wrocławską, Łódzka, Warszawską, Tomaszowską itd
To z założenia ma być grupa Katowicka co nie znaczy że jeśli ktoś będzie chciał a mieszka kawałek dalej to nie może się do nas przyłączyć.
ignac2004 napisał/a: | Zróbcie kolejną grupę tak jak słynne cento group południe - ekipa się rozpadnie i wszyscy wrócą do jamki
po wo dze nia
...
Kolejna sprawa - ile będzie userów? 15?
IMO gra nie warta świeczki |
Pożyjemy, zobaczymy... Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy |
|
|
|
 |