garmin nuvi 250w |
Autor |
Wiadomość |
rolnik
Nałogowiec

Pomógł: 15 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 131 Skąd: oława
|
Wysłany: 24-12-2009, 22:29 garmin nuvi 250w
Bolid: fiat seicento |
|
|
witam jak w temacie zastanawiam się nad zakupem tej nawigacji będę jeździł głównie Polska i sporadycznie Czechy i Słowacja proszę o opinie o tym urządzeniu (jakie macie mapy ) lub coś o podobnej jakości do max 400 zł |
_________________ mały ale za to jaki wariat )
 |
|
|
|
 |
Czarny Mnich
Nałogowiec
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 123 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 24-12-2009, 22:39 Re: garmin nuvi 250w
Bolid: Seicento 1.1 GO! |
|
|
rolmik napisał/a: | witam jak w temacie zastanawiam się nad zakupem tej nawigacji będę jeździł głównie Polska i sporadycznie Czechy i Słowacja proszę o opinie o tym urządzeniu (jakie macie mapy ) lub coś o podobnej jakości do max 400 zł |
mam ta navi tylko ze model 200w troszke mam mniejsza pojemnosc pamieci ale jest prawie taki sam jak wyzszy model
powiem jedno mam najnowsza GPmape na Poslke i City navigatora najnowszego i powiem jednoi dla mnie wypas mam tez na Omni auto mape najnowsza i powiem jedno niczym sie niezruznia jezeli chodzi o dokładnosc testowałem obie obliczyły droge tak samo trase ta samo czas dojechania identyczna wiec jezeli chcesz miec dobra navi kupuj smiało niepozalujesz no chyba ze chcesz automape na tym to niezainstalujesz do garmina tylko jego mapy Pozdro
wesołych |
_________________ WWW.CGP.ORG.PL |
|
|
|
 |
rolnik
Nałogowiec

|
Wysłany: 26-12-2009, 17:04
|
|
a jakieś inne innych firm o podobnych parametrach najbardziej mi chodzi o niezawodność a nie o bajery |
 |
|
|
|
 |
Czarny Mnich
Nałogowiec
|
Wysłany: 26-12-2009, 23:35
|
|
rolnik napisał/a: | a jakieś inne innych firm o podobnych parametrach najbardziej mi chodzi o niezawodność a nie o bajery |
ale gdzie ty masz w garminie bajery ??
sama nawigacja i to wszystko a w innych ogladanie filmow mp3 i inne badziewia psujace sie a w garminie masz tylko i tylko navi |
|
|
|
 |
rolnik
Nałogowiec

|
Wysłany: 27-12-2009, 11:52
|
|
a co mógł bys powiedzieć o mio 400ceu |
 |
|
|
|
 |
Czarny Mnich
Nałogowiec
|
Wysłany: 27-12-2009, 13:47
|
|
rolnik napisał/a: | a co mógł bys powiedzieć o mio 400ceu |
Rolnik niepomoge Ci bo akurat na Mioo sie nieznam moze wszechwiedzace google bedzie wiedziec
ale kumplowi jak sie zenił kupilismy Mio 200 i jest zadowolony odblokowalismy i smiga na tym wszystko ale dla mnie mały ekran pozdro |
|
|
|
 |
rolnik
Nałogowiec

|
Wysłany: 28-12-2009, 17:52
|
|
wielkie dzięki za odp jednak wybór padł na larka 43.1 przemówiły cena (249zł) ekran niepotrzebne bajery (wideo muza fotki)możliwość wgrania innych map (w garminie i mio bardzo ograniczona sposobność w tych modelach co brałem pod uwagę )
teraz tylko odblokuje i bedzie gut
wielkie dzięki Czarny Mnich, i treshcento |
 |
|
|
|
 |
|