Jaka navi do auta |
Autor |
Wiadomość |
BART0070
Bywalec
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Lip 2006 Posty: 80 Skąd: Swarzędz/Poznań
|
Wysłany: 28-02-2008, 16:35 Jaka navi do auta
Bolid: Seicento + VW golf IV 1,9 TDI + corsa 1.2 16v |
|
|
Zastanawiam się nad zakupem nawigacji i nie chodzi mi o telefon z symbianem tylko o typową nawigację macie może jakieś doświadczenie w tej dziedzinie na rynku jest sporo urządzeń proszę podzielcie się swoimi uwagami liczę na pomoc |
|
|
|
|
jerzyk
Loża szyderców
Pomógł: 151 razy Wiek: 47 Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 2692 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 28-02-2008, 16:38
Bolid: Audi |
|
|
ja mam MIO 350 i jest wystarczajace do Automapy 4.0 i innych
wszystko chodzi płynnie: nawigacja, gry, filmy, MP3 i inne |
|
|
tomo
nówka sztuka ;)
|
|
|
|
|
exdeath
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 02-03-2008, 19:34
Bolid: Nowe |
|
|
jesli chodzi o navigatora..... ja osobisice posiadam TomTom V2 ...z najnowszym oprogramowaniem i mapą ..[ raz na jakies 2 miechy jest aktualizowana ] i powiem tak jesli chodzi o polskę......to jestem srednio zadowolony....ze wzgledu na to ze nasz kraj jest jednym z tych co....niestety firma TomTom ....najmniej uszczegolnila....z kolei jezeli jezdzisz po europie.....to jest najlepszy tom tom bo zawiera okolo 99% pokrycia innych panstw........... jezeli chodzi Ci o mape polski .....to zdecydowanie AutoMapa najnowsza......bardzo szczegolowe zobrazowanie naszego kraju ............ roznie urządzenia przenosne jak palmptopy.....czy tam jakies inne tego typu z wbudowanym modułem GPS maja mozliwosc wgrania AM ......a nie sa az takie drogie w porównaniu z normalnymi nawigatorami ...... prawda tez taka ze im wiecej wydasz na urządzenie tym to bedzie bardziej sprawne ze wzgledu na to ze np podam Ci przyklad z mojego Tom Toma.... Opcja ...Najkrótsza trasa..... jest wlasciwie nie wykonalna. .... kiedys jechalem z tą opcją z Katowic do Zywca...aby nabic najmniej KM ... i co ? prowadzil mnie przez drogi które tak na prawde albo nie istnialy albo posiadaly znaki ...z zakazem przejazdu........... zas np Opcja Najszybsza trasa....dziala doskonale bo ....wtedy wyszukuje po ogólno krajowych drogach.......a nie po jakiś wsiach skrótach i tak dalej........... |
|
|
|
|
BART0070
Bywalec
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Lip 2006 Posty: 80 Skąd: Swarzędz/Poznań
|
Wysłany: 04-03-2008, 08:01
Bolid: Seicento + VW golf IV 1,9 TDI + corsa 1.2 16v |
|
|
Kupiłem garmin'a zobaczę jak będzie się sprawował dziękuje za odpowiedzi na pytanie |
|
|
|
|
ketjow
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 20-03-2008, 20:00
Bolid: seicento 1100 S |
|
|
Najlepsza jest automapa.Najdokładniejsza dla terenu Polski, rewelacyjne trójwymiarowe budynki. Zrób tak:wejdź na stronę automapy i sprawdz urządzenia kompatybilne z tym programem, następnie wybierz jedno z urządzeń najbardziej Ci odpowiadających pod wzgledem cenowym itp. |
|
|
|
|
|