Co myślicie o tym Seicento? |
Autor |
Wiadomość |
Space Ranger
nówka sztuka ;)
|
|
|
|
|
iNteNse
Nałogowiec
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 835 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 03-10-2013, 14:46
Bolid: White lover |
|
|
Więcej tematów nie dało się zrobić? Przywitaj się w odpowiednim dziale bo zaraz Ciebie zjedzą. |
_________________ Youtube
White lover
All bad things must come to an end.. |
|
|
|
|
automaniak126
Nałogowiec
Pomógł: 25 razy Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 285 Skąd: z rodziny Fiata
|
Wysłany: 03-10-2013, 21:08
Bolid: Seicento |
|
|
1. Nie ma podanego przebiegu.
2. nie ma zdjęć komory silknika, wnętrza, bagażnika...
3. jak dla mnie to przedni zderzak, tylnia klapa i tylni zderzak malowane...
ogólnie nie wygląda źle trzeba zadzwonić wypytać jak długo ma to autko właściciel, jaki przebieg itp.
Jeśli chodzi o mnie to uważałbym na ten dach bo może przeciekać a naprawa często może być bardzo droga i nieopłacalne więc to trzeba na wstepie sprawdzić czy jest szczelny i czy dobrze działa czy nie pokrzywione prowadnice. |
_________________ Kupujesz auto, ale nie do końca ogarniasz temat? Chętnie pomogę w mojej okolicy. Mogę dojechać. Info na pw. |
|
|
|
|
saper94
spamer team motórzysta
Pomógł: 47 razy Wiek: 30 Dołączył: 10 Lip 2012 Posty: 1572 Skąd: Malbork
|
Wysłany: 03-10-2013, 21:50
Bolid: Seicento GO 900 /Fiesta VII / Corsa B 1.0 |
|
|
Maska, zderzak przedni lakierowane, widać na zdjęciach nawet.
Ale dobry blacharz lub słaby strzał był, ewentualnie ktoś polakierował w celu odświeżenia z powodu rysek, odprysku itp., skoro przerwy pomiędzy maską a błotnikami są dosyć równe i jak oryginalne
Jak dla mnie to bez znaczenia czy był strzał, czy nie - ważne jak był zrobiony po tym.
Ale przez neta się nie kupuje.Trzeba jechać, obejrzeć na własne oczy, dobrze zabrać w miarę kumatego znajomego, lub nawet mechanika (nie koniecznie ujawniać że jest mechanikiem).
I najważniejsze: Nie wierz na słowo sprzedawcy. Wierz w to co widzisz, chyba że sprzedawca to dobry znajomy którego znasz od przykładowo 10 lat |
_________________ "Odważni nie żyją długo, lecz ostrożni nie żyją wcale."
Mój szerszeń:
http://www.seicento.pl/viewtopic.php?t=40911 |
|
|
|
|
|