Do oceny Sej 1.1 |
Autor |
Wiadomość |
gosu19
nówka sztuka ;)
|
|
|
|
|
Steffan
Nałogowiec
|
Wysłany: 09-07-2013, 18:02
Bolid: e91 |
|
|
Po zdjęciach za wiele nie widać, ode mnie z dzielnicy ten sejak
generalnie najlepiej się przejechać i obejrzeć parcha |
|
|
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz
Pomógł: 47 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 3642 Skąd: NS
|
Wysłany: 09-07-2013, 18:12
Bolid: SC Abarth 1.4 16v 6speed |
|
|
Kierownica lekko przytarta ale podłoga bez dziur więc przebieg realny
jeżeli nie miał poważnego dzwona to bym brał tym bardziej że 1.1 spi i w gazie ale trzeba go zobaczyć, przejechać się... |
_________________ Polska Jazda SC
ROSSO BAROCCO by dawid |
|
|
|
|
gosu19
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 09-07-2013, 19:55
Bolid: Uno |
|
|
Temat uważam za zamknięty auto totalna padaka progi do robienia . Silnik wołał żeby go dobić albo udać sie do mechanika tak potwornego rzężenia nie słyszałem jeszcze w swojej karierze . Auto na pewno dostało strzała w tył prawy lampa nie orginalna i korozja w bagażniku z prawej strony i przód lewy też strzała dostał . autko ściągało na prawa . Co do przebiegu być może autentyczny bo zaglądałem pod pokrowce i nie były wytarte ani podarte ani wysiedziane ocena auta w skali od 1 do 10 mojej oceny to jakieś 4,5
nie polecam |
|
|
|
|
automaniak126
Nałogowiec
Pomógł: 25 razy Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 285 Skąd: z rodziny Fiata
|
Wysłany: 09-07-2013, 20:40
Bolid: Seicento |
|
|
gosu19 napisał/a: | Temat uważam za zamknięty auto totalna padaka progi do robienia . Silnik wołał żeby go dobić albo udać sie do mechanika tak potwornego rzężenia nie słyszałem jeszcze w swojej karierze . Auto na pewno dostało strzała w tył prawy lampa nie orginalna i korozja w bagażniku z prawej strony i przód lewy też strzała dostał . autko ściągało na prawa . Co do przebiegu być może autentyczny bo zaglądałem pod pokrowce i nie były wytarte ani podarte ani wysiedziane ocena auta w skali od 1 do 10 mojej oceny to jakieś 4,5
nie polecam |
heh wyprzedziłes mnie.... ale i tak dołożę swoje zdanie na ten temat...
wiem, że może inni uznają mnie za dziwaka i powiedzą że się czepiam nie słuszanie i po fakcie, ale skoro ktoś nawet oszczędza na kołpakach (widać że każdy inny) które kpl. kosztuje 40 zł to widać w jakim stanie może być całe auto czyli nic kompletnie nie dokładane aby jeźdżone i tłuczone na maxa. |
_________________ Kupujesz auto, ale nie do końca ogarniasz temat? Chętnie pomogę w mojej okolicy. Mogę dojechać. Info na pw. |
|
|
|
|
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz
Pomógł: 47 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 3642 Skąd: NS
|
Wysłany: 09-07-2013, 21:24
Bolid: SC Abarth 1.4 16v 6speed |
|
|
automaniak126, racja, typowy wół roboczy o którego się nie dba za tą cenę nie było się czego spodziewać |
_________________ Polska Jazda SC
ROSSO BAROCCO by dawid |
|
|
|
|
|