liswy na drzwiach bocznych |
Autor |
Wiadomość |
mrjoy
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 20-02-2011, 16:24 liswy na drzwiach bocznych
Bolid: brak |
|
|
Witam
Kupiłem Seicento z 2002 rok wersja Actual i tak się zastanawiam czy powinien mieć te czarne listwy na bokach ( drzwiach ), bo moje autko ich nie ma , tzn. ma tylko mini listewkę długości kilku centymetrów i tak jest po obu stronach autka. Wygląda to jakby tak miało być , nie jest to ani ułamane ani ucięte.
Jak jest u Was ?
pzdr
mrjoy |
_________________ mrjoy |
|
|
|
|
Torrence
Nałogowiec
Pomógł: 29 razy Dołączył: 25 Kwi 2010 Posty: 743 Skąd: WPN/WD
|
Wysłany: 20-02-2011, 18:39
Bolid: ?koda Fabia |
|
|
Widać poprzedni właściciel poskąpił na listwy |
_________________ |
|
|
|
|
NSKK2
Antypirat drogowy
Pomógł: 33 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 104 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 20-02-2011, 20:15
Bolid: Seicento 0.9 1999r.+Merida Kalahari 510 |
|
|
Witam!To jest typowe dla tańszych wersji seja,zostało fabrycznie zamontowane.Jakbyś chciał mieć pełne listwy to możesz je dokupić w sklepie motoryzacyjnym,zdjąć te małe końcówki i przykleić pełne listwy na wgłębieniach w drzwiach. |
|
|
|
|
automaniak126
Nałogowiec
Pomógł: 25 razy Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 285 Skąd: z rodziny Fiata
|
Wysłany: 20-02-2011, 20:26 Re: liswy na drzwiach bocznych
Bolid: Seicento |
|
|
mrjoy napisał/a: | Witam
Kupiłem Seicento z 2002 rok wersja Actual i tak się zastanawiam czy powinien mieć te czarne listwy na bokach ( drzwiach ), bo moje autko ich nie ma , tzn. ma tylko mini listewkę długości kilku centymetrów i tak jest po obu stronach autka. Wygląda to jakby tak miało być , nie jest to ani ułamane ani ucięte.
Jak jest u Was ?
pzdr
mrjoy |
tak jak juz pisałem wcześniej w tańszych wersjach takich jak s i actual nie ma oszałamiającego wyposażenia i co za ty idzie tyh długich listew też nie ma aby te malutkie zatyczki na końcach:) żebyś przypadkiem przy otworzeniu np lakieru nie obił- bardzo przydatna sprawa:) |
_________________ Kupujesz auto, ale nie do końca ogarniasz temat? Chętnie pomogę w mojej okolicy. Mogę dojechać. Info na pw. |
|
|
|
|
|