|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Drobny problem ze zderzakiem przednim |
Autor |
Wiadomość |
archi133
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 21-03-2015, 09:53 Drobny problem ze zderzakiem przednim
Bolid: seicento 1100 MPI |
|
|
Witam ostatnio miałem przygodę z psem i całe szczęście przeżył, ale zderzak już nie wyszedł bez szwanku:( Oprócz lekkiego pęknięcia zderzaka odpadła mi maskownica, którą zobaczycie tu http://motoneo.pl/img/78/max/2031903a1.jpg, jeśli link się nie otwiera to kopiujcie w przeglądarkę ręcznie. próbowałem ja przykleić bez zdejmowania zderzaka, ale niestety odpadła, gdyż zaczepy są pourywane, a klej zbyt słaby jak na taką powierzchnię. Pytanie moje brzmi, czy mogę jeździć, bez tej maskownicy? chodzi mi o deszcz, który będzie wpadał do komory silnika. Próbowałem dziś na spokojnie zdjąć zderzak i to pokleić, albo zgrzać jakoś, ale niestety nie mam sprzętu na te zapieczone śruby. Kolejne pytanko, czy jak w przyszłości będę wymieniał zderzak to czy podejdzie mi mocowanie od schumachera czy sportinga? mam wersję MPI 2003r, nie ukrywam, że zderzaki od sportingów sa ładniejsze:) Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Steffan
Nałogowiec

|
Wysłany: 21-03-2015, 11:28
Bolid: e91 |
|
|
Olej tą maskownice, jak jest deszcz to i tak od dołu rzyga z ulicy więc co za różnica
a co do zderzaka to Schumek, ale Sportasia też przyinstalujesz z lekką rzeźbą |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|