kierunkowskazy |
Autor |
Wiadomość |
mendrys
Nałogowiec

|
Wysłany: 01-04-2015, 11:27 kierunkowskazy
Bolid: Seicento 1.1 Mpi |
|
|
Nie działają mi kierunkowskazy... Bezpieczniki wszystkie są ok, stawiam na przekaźnik bo nawet nic nie słychać przkaźnika jak manetką w dół czy w góre przełączam. Awaryjne mi działają normalnie. Możliwe że w sejakach są dwa oddzielne przekaźniki? (od awaryjnych inny i kierunków? bo bezpieczniki widziałem są i od kierunów i od awaryjnych) Rzućcie jakiś pomysł bo jeżdże bez |
_________________ Challege czas zacząć!
 |
|
|
|
 |
macher
Moderator
Pomógł: 448 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2149 Skąd: wioska wilków wlkp
|
Wysłany: 01-04-2015, 15:49
Bolid: były Seicento '99 900 + LPG, Panda 1100 |
|
|
Jest jeden przerywacz kierunkowskazów do obu systemów. Jedyna różnica taka że awaryjne działają z pominięciem stacyjki a do kierunkowskazów musisz mieć kluczyk na MAR i tutaj bym sprawdził czy naprawdę prąd dochodzi po kluczyku |
_________________ Hac не дoгoнят ... |
|
|
|
 |
sporting212
nówka sztuka ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 08 Mar 2015 Posty: 8 Skąd: wodzislaw slaski
|
Wysłany: 01-04-2015, 21:44
Bolid: seicento 1.2 |
|
|
mialem problem podobny przekaznik niebieski poruszaj nim i sprawdz czy dalej bedzie to samo jesli nie kup zamiennik ja dalem 30 zl i posprawdzaj zarowki nawet gdyby byly dobre zmien i sprawdz |
_________________ wole pchac fiata niz jezdzic gofrem |
|
|
|
 |
mendrys
Nałogowiec

|
Wysłany: 13-04-2015, 09:10
Bolid: Seicento 1.1 Mpi |
|
|
sprawa sie rozwiązała Ogólnie banał. Montowałem obrotek to rozbierałem całą konsole i gdzieś wpadł mi kawałek czegoś pod przycisk od awaryjnych i nie pozwalał sie cofnąć przyciskowi do końca Przy okazji odkryłem że lekko wciśniety przycisk od awaryjnych (nie zapalaja sie jeszcze) nie pozwala wlaczyc kierunkowskazow odpina je jeszcze nie swiecac Zrobilem to przez przypadek gdy siedzialem i rozmawialem sobie przez telefon i gmeralem to tu to tam patrze o. działa |
_________________ Challege czas zacząć!
 |
|
|
|
 |
|