Obrotomierz oryginalny angielski |
Autor |
Wiadomość |
Zelot
Nałogowiec

Pomógł: 10 razy Wiek: 34 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 154 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 29-06-2010, 23:53 Obrotomierz oryginalny angielski
Bolid: Fiat 600 Van 1.2 8V MPI '07 |
|
|
Ma ktos jakis patent na angielski obrotek w naszych sejach? Posiadam takowy i denerwuje mnie to, ze tarcza jest przechylona w lewa strone. Oczywiscie sprzedajacy na allegro o tym nie wspomnial |
|
|
|
 |
Nash
nówka sztuka ;)

Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 43 Skąd: Katowice
|
|
|
|
 |
mlodysc
nówka sztuka ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 43 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 30-06-2010, 10:48 Re: Obrotomierz oryginalny angielski
Bolid: seicento 0,9 |
|
|
Zelot napisał/a: | Ma ktos jakis patent na angielski obrotek w naszych sejach? Posiadam takowy i denerwuje mnie to, ze tarcza jest przechylona w lewa strone. Oczywiscie sprzedajacy na allegro o tym nie wspomnial |
też kupiłem anglika bo był tani z zaślepką i kostką do przeróbki masz taki czarny plastik który trzyma tarcze obrotomierza w obudowie mi to przerobił kolega prot z autokącika |
|
|
|
 |
Zelot
Nałogowiec

Pomógł: 10 razy Wiek: 34 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 154 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 30-06-2010, 13:32
Bolid: Fiat 600 Van 1.2 8V MPI '07 |
|
|
Cytat: | zamontuj go sobie pod odpowiednim kątem i nie powinno Ci sie to rzucać w oczy. |
No wlasnie zastanawialem sie nad czyms takim ale wiadomo, ze lepiej jakby bylo normalnie
mlodysc napisał/a: | do przeróbki masz taki czarny plastik który trzyma tarcze obrotomierza w obudowie |
moglbys napisac cos wiecej ?:D ja dalem 130zl z wysylka ale kolor czarny i bez kostki (z zaslepka) |
|
|
|
 |
mlodysc
nówka sztuka ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 43 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 30-06-2010, 14:23
Bolid: seicento 0,9 |
|
|
No wlasnie zastanawialem sie nad czyms takim ale wiadomo, ze lepiej jakby bylo normalnie
mlodysc napisał/a: | do przeróbki masz taki czarny plastik który trzyma tarcze obrotomierza w obudowie |
moglbys napisac cos wiecej ?:D ja dalem 130zl z wysylka ale kolor czarny i bez kostki (z zaslepka)
zewnętrzna obudowa jest uniwersalna można do niej przykręcić wnętrzności z anglika jak i z wersji europejskiej. między przednią szybką a tarczą obrotomierza masz taki czarny plastik który trzeba porozcinać ustawić tarcze i posklejać do kupy (niestety ten element nie jest dostępny w ASO jako część zamienna) pozostaje rzeźba w plastiku lub kupno drugiego np uszkodzonego |
|
|
|
 |
|