|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Wahacze |
Autor |
Wiadomość |
Paweł1984
spamer team Jasper84
Pomógł: 160 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1212 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 11-07-2014, 17:22
Bolid: Seicento sporting+,Hundai I30N performance |
|
|
Rollo1323 napisał/a: | Paweł1984 stricte jeśli chodzi o wahacze to tak, ale dalej mają produkty w dość zaporowych cenach, niemniej wiadomo, że jest to lepiej wykonanie niż tani zamiennik. |
Jestem zwolennikiem zasady-albo dobrze, albo wcale-poza tym ciężki but więc nie mogę sobie pozwolić w tym pudełeczku na tandetę czy średnią półkę nawet.
Poza tym obalam mit o sc/cc jako aucie awaryjnym ,ekonimicznym, wolnym, z tanim zapleczem części -u mnie jest dokładnie odwrotnie-awaryjność b. mała, pali dużo, mimo silnika 1.1+ osiąga setkę poniżej 10 sekund grubo(z pełnym wyposażeniem), części do niego są na poziomie aut europejskich-opel,ford, peugeot. |
|
|
|
 |
Rollo1323
spamer team

Pomógł: 44 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Lip 2010 Posty: 1131 Skąd: B-B/Székesfehérvár
|
Wysłany: 11-07-2014, 17:40
Bolid: Seicento Young |
|
|
Paweł1984 napisał/a: | pali dużo, mimo silnika 1.1+ osiąga setkę poniżej 10 sekund |
No jak tak butujesz to pali dużo
Ale to, że jest coś Ricambi Originali, nie znaczy że zamiennik jest gorsze. Są firmy, które robią najwyższej jakości zamienniki, robione zgodnie z wymaganiami producenta. |
_________________ Mój Żółw
 |
|
|
|
 |
Paweł1984
spamer team Jasper84
Pomógł: 160 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1212 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 11-07-2014, 20:46
Bolid: Seicento sporting+,Hundai I30N performance |
|
|
Rollo1323 napisał/a: | Paweł1984 napisał/a: | pali dużo, mimo silnika 1.1+ osiąga setkę poniżej 10 sekund |
No jak tak butujesz to pali dużo
Ale to, że jest coś Ricambi Originali, nie znaczy że zamiennik jest gorsze. Są firmy, które robią najwyższej jakości zamienniki, robione zgodnie z wymaganiami producenta. |
Ricambi orginali jest w zasadzie jakieś 40% części w seju wartch uwagi reszta jak piszesz.
Pali dużo bo mody A-grupa:-) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|