|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Ekspres do biura. Kupować, brać w leasing czy wynająć? |
Autor |
Wiadomość |
ziggy
Bywalec
|
Wysłany: 27-03-2025, 08:53 Ekspres do biura. Kupować, brać w leasing czy wynająć?
Bolid: Seicento |
|
|
Zastanawiam się nad ogarnięciem ekspresu do biura, ale nie wiem, co się bardziej opłaca – kupno, leasing, a może wynajem? Może ktoś przerabiał temat i może coś doradzić? Chodzi mi raczej o opcję dla kilkuosobowego zespołu, nic wielkiego. |
|
|
|
 |
MaciejK
Nałogowiec
|
Wysłany: 27-03-2025, 09:32
Bolid: seicento |
|
|
Miałem podobny dylemat przy zakładaniu biura. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na wynajem, bo nie trzeba było inwestować na start, a sprzęt był porządny i nowy. Przejrzyste zasady, wszystko jasne od początku. Co ważne – serwis i konserwacja są w cenie, więc nie trzeba się martwić, że coś się zepsuje i zostajesz z problemem. Z czasem można też dopasować model ekspresu do potrzeb, jak zespół się powiększy. Tchibo ma całkiem fajnie opisane modele finansowania – różne opcje, nie tylko wynajem, więc można porównać. Tu masz więcej informacji: https://www.tchibo-coffee...e-finansowania/ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|